reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]
Dzięki ale generalnie mam dość takiego wzmacniania... nie dość że z forsą u Nas zawsze krucho to teraz będę chyba na żebry chodzić...Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]
Długo opowiadać. W skrócie nie będąc w domu dorósł i zaczął spełniać moje oczekiwania... nie żeby nie był na cenzurowanym bo jest cały czas na okresie próbnym.Takie kwiatki zawsze wychodzą w najgorszych momentach... A stary znowu z Wami? Jak się wkupił?
D
Deleted member 180961
Gość
Mikołaj gada
Żarł łapę to go wzięłam do cyca a on nim zassał to takim rozpaczliwym głosikiem: AJ AJ AJAJ
[emoji1] moj jak go zatykam smoczkiem to robi „ejo ejo ejo” [emoji23]
Chloe.Chloe
Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam , myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...
kasiaczek89pl
Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam , myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...
Może się zapatrzył na coś. Mój tez tak ma. Nawet jeżeli by nie oddychał to oni maja niemiarowosc oddechowa. Czyli ze chwile potrafią nie oddychać a potem bardzo szybko. Mamuśka to pierwsze dziecko To co Ty chcesz od siebie Jeszcze nieraz pewnie wpadniesz w histerie ... trzymaj się ciepło
reklama
kasiaczek89pl
Mi pielęgniarka mówiła że co 6 tygodni
Mi tez