reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...

Kocham, kocham, kocham!
Za nami w cholerę ciężka noc zwieńczona totalnym opróżnieniem jelit. Ale nadrabia, skubany, nadrabia!Zobacz załącznik 908321Zobacz załącznik 908322
Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]
Mój mąż ma 4 tygodnie w tym gipsie LEŻEĆ. K..wa! Zastanawiam się czy go nie dobić... bo to 4 tygodnie bez zarobku. 4 tygodnie mojego zapi...lania i w eM i po dziecko i z dzieckiem...
Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]

Boski uśmiech [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]Gosiu nawet nie wiem jak Cię pocieszyć [emoji20]
Jedynie mogę powiedzieć że co nas nie zabije to nas wzmocni [emoji123]
Dzięki ale generalnie mam dość takiego wzmacniania... nie dość że z forsą u Nas zawsze krucho to teraz będę chyba na żebry chodzić...

Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam :(, myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...

Leos dzisiaj przespal ponad 2 h, bylam w kuchni jak uslyszalam jak wola dosc glosno. Cos tam chcialam dokonczyc, doslownie minute. Zrobilo sie cicho wiec ide do sypialni, a on lezy z szeroko otwartymi oczami, kompletnie nieruchomy i on i spojrzenie. Zaczelam do niego wolac i nim potrzasac. Jezu Drogi, jak ja sie wystraszylam :(, myslalam, ze umre... ocknal sie i sie nawet nie wystraszyl ta moja histeria...

Może się zapatrzył na coś. Mój tez tak ma. Nawet jeżeli by nie oddychał to oni maja niemiarowosc oddechowa. Czyli ze chwile potrafią nie oddychać a potem bardzo szybko. Mamuśka to pierwsze dziecko To co Ty chcesz od siebie :)Jeszcze nieraz pewnie wpadniesz w histerie ... trzymaj się ciepło

reklama
Do góry