oluchapoducha
Fanka BB :)
Mój smoka nie lubi, więc jak wyje to prędko cycek musi być.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czasem daje , ale mój tak samo trochę pociumka i zaraz wypluwa .Daje.. czasem uspokoic tego mjego ssacza malego ale on pocumla i wypluwa nie przepada czasem zasnie ale od razu w trakcie snu wypluwa.
Nie przepada za nim zbytnio
Dzis mamy chyba rewolucje brzuszkowe...
Aha miałam was podpytać czy higienicznie jest kupić używany laktator?
Kinder a czemu jeśli można spytać nie chciałaś karmić piersią od początku? Wiciowa bardzo kreatywnie goj Tobie się podoba to mieszkanie ogólnie?
Jeżeli Tobie to pasuje to ok [emoji5]Na samym początku jeszcze będąc w ciszy w ogóle tego nie czułam. Myślałam ze zle się będę czuć z dzieckiem na cycu (psychicznie.) potem poszłam na łatwiznę, bo butelka łatwa. Chciałam by dziecko nie było uzależnione tylko ode mnie.
Teraz jesteśmy pol na pol i w sumie jest mi z tym idealnie. Bo na wyjściu jest butla a w domu to cytujemy
Tak piersią. zdarzyło się pisać mm np raz na dwa dni jak wisiał na cycku np 2 h i sprawiał wrażenie glodnego.O to już prawie 5 kg , ładnie ładnie
Karmiłaś piersią plus mm ? Pytam z ciekawości bo nie pamiętam jak to było u was
Cudowny uśmiech [emoji5][emoji7][emoji8]U mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
Ej kiedy moj się tak będzie świadomie uśmiechałU mnie tez mlody dzis praktycznie caly dzien spi. On ogolnie jest spiochem, ale dzis moze z 2 godziny byl aktywny lacznie. A jak nie spal to tak sie usmiechal
Ależ oczywiście że to robięJesteś silna dasz radę jak musi leżeć to chociaż Mikiego mu zostawiaj