18grudzien
Fanka BB :)
Kłaniam się, fajny dzień ale padam na twarz do nocnej zmiany ciao
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie masz gdzieś po trasie matki jakiegoś dziecka z przedszkola co by mogła po drodze / w drodze ze swoim dzieckiem twoje brać?Do nocnej zmiany, ja to warte będę mieć całą noc, bo mały furczy tym nosem przez ten katar pewnie jak dziś w nocy będzie marudny i mało spał :/ ja dziś od 5 tej nie śpię... na jutro załatwiłam siostrę aby córkę odprowadzila do przedszkola akurat ma wolny dzień. A tak to chyba poszukam kogoś aby ja odprowadzal, szczególnie jak zima czy deszcze będą :/ ale brać obca osobę to strach, nie ufam ludziom zbytnio :/
Kasia i Seremida już są po szczepieniach.Dziewczyny moje kochane, napiszcie mi czy będziecie szczepic swoje dziecko ,? Ja mam za 3 tygodnie na szczepienie małej i tak się zastanawiam czy naprawdę może się coś stać
Współczuję. Mojemu poza "stresem" nic nie dolega a i tak jak tak bardzo płacze czuję się bezradna i beznadziejna jednocześnie.2h kolki za nami.masakra.tak mi jej zal.
Padam na twarz. Mala spi zmeczona...
Bo on teraz ma skok ten od 7 tygodniaPunkt 19 placz od 3 dni. Rzuca sie zanosi ulewa baki puszcza...i nic nie pomaga...
A.skad wiesz.ze Miki ma.stres.a.nie kolke???
My po konsultacji laktacyjnej mlodego. Faktycznie zle ciagnie, zasysa gorna warge i pracuje policzkami, zamiast jezykiem. Dlatego ciezko oprozniac mu piers, kiedy jest juz miekka i pije wiecej tego pierwszego mleczka slodkiego, niz tlustego. Stad prawdopodobnie klopoty z brzuszkiem i duze przyrosty wagi. To tak w skrocie. Czeka nas wizyta u logopedy.