Następnym razem rodzę w Hiltonie czy na Dworcu PKP bo z domowego porodu nie ma bonusów za to wszędzie odpowiadam na re same pytaniaTy to miałaś tak zjawiskowy poród, że się nie dziwię ale ja też często wspominam, na prawdę było fajnie!
reklama
Aniabrz
Fanka BB :)
A espumisan jak czesto dajecie? Tylko jak jest ewidentnie problem?I daje mlodemu probiotyk vivomixx i espumisan
Ja tez daje probiotyk ale jak dlugo mozna go podawac?
11.09 moja kuzynka ma rocznice ślubu i też pamiętam właśnie przez WTCMój młodszy urodził się 27 sierpnia.
A co do Uli to też pamiętna data bo 11 września, czyli wiecie World Trade Center i te sprawy
Podobny dylemat mam tzn. czy po kąpieli odsypiać noc czy na miasto z młodym... być albo nie być to pikuś przy dylematach spać czy nie spaćMam dylemat. Młoda pojechała do przedszkola, młody dojada cyca i chyba pójdzie w kime, ja w sumie nie mam do zrobienia nic nie cierpiącego zwłoki. Kimnąć się, czy wypić gorącą kawę? Hmmm
D
Deleted member 180961
Gość
A espumisan jak czesto dajecie? Tylko jak jest ewidentnie problem?
Ja tez daje probiotyk ale jak dlugo mozna go podawac?
Jak narazie daje codziennie, bo mlody ma ewidentnie problemy z gazami i sie bardzo prezy. Ale czy jakos super pomaga to ciezko mi stwierdzic, raz jest lepiej, raz gorzej
To je odłóż i poczekaj na NasHej no ja ciągne cycki a was nie ma
D
Deleted member 180961
Gość
No ja nie wiem jak on sobie poradzi, jak mu przyjdzie golonkę trawić [emoji14]
Co te położne u Was robią? W sensie - cos pożytecznego?
Pierwsza wizyta byla najbardziej pozyteczna, bo i ogladanie mlodego i mnie, duzo mi powiedziala co i kiedy zalatwic, ze sa badania darmowe z urzedu miasta zeby sie zapisac, mi powiedziala co zbadac u siebie, wazenie malucha i generalnie podnoszenie na duchu, po jej pierwszej wizycie ogarnelam ze nie ma co sie uzalac nad soba, tylko trzeba normalnie zyc
A kolejne to juz trwaja max 10 minut, moje ewnetualne pytania, szybkie wazenie i papa
DOKŁADNIEDlatego ja po kąpaniu wyłączam światło , zostawiam tylko moją lampkę do karmienia ale ona daje lekko zielonkawe światło i tak go usypiam . I już po tym nie gadamy głośno ani nic i też mi się wydaje że ogarnia kiedy noc bo w dzień jak ktoś mówi przy nim szeptem to opierdzielam bo ma być też przyzwyczajony do dźwięków
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Może nic tak szczególnie pożytecznego ale małą chociaż zważy a mi przywiezie zaświadczenie potrzebne do MOPS [emoji12] Ja tam wolę by ona przyjechała niż ja bym miała z rana z nią jeździć [emoji6]No ja nie wiem jak on sobie poradzi, jak mu przyjdzie golonkę trawić [emoji14]
Co te położne u Was robią? W sensie - cos pożytecznego?