reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zobacz załącznik 905727
Dlatego warto je tego uczyć od urodzenia. Osobiście wszyscy trzej już po 1 tygodniu u mnie ogarnęli noc/dzień czyli aktywność większa i mniejsza. Co nie oznacza że noce były idealne ;) tzn. z Bartkiem i owszem. Kacper to highneedek więc to była madakra coś jak teraz u Anki. Cyc. Ręce. Cyc. Spanie na mnie lub na Sławku ew. obok. Miki jest NIEPRZEWIDYWALNY. Od dawna ogarnia że dzień jest od 5:00 do 19:00 czy 20:00 ale nie zawsze to akceptuje i czadem jest bunt że trzeba już iść spać lub nie wstaje o tej 5:00 tylko po 6:00 :)
Teraz po dosłownie paru ciumkach ma ważne sprawy... typu gadanie do kołder... śmiechy i tam takie ;) jak na zdjęciu
Dlatego ja po kąpaniu wyłączam światło , zostawiam tylko moją lampkę do karmienia ale ona daje lekko zielonkawe światło i tak go usypiam . I już po tym nie gadamy głośno ani nic i też mi się wydaje że ogarnia kiedy noc :) bo w dzień jak ktoś mówi przy nim szeptem to opierdzielam bo ma być też przyzwyczajony do dźwięków :)

Miałam rano wene ;)

I pytam co na twarde kupy u małego? Robi ale ciśnie mocno widać że twarde są.....
Ale ślicznie [emoji7]
A probiotyk mu podajesz jakiś?

Przeliczylam się. Brzunio rozbolał, nici z drzemki, trzeba ratować dziadziusia.
Biedny Miłosz z tym brzuszkiem [emoji20]

A my się właśnie cycujemy, ogarnęłam chatę i czekamy na położną.

Wiesz co ja daję bobotic ale Milosz nie ma twardych kupek, tylko trudno mu się robi, a tak to idzie z pierdami. Przy takich typowych zatwardzeniach to nie wiem co, tylko probiotyk mi przyszedł do głowy. A nie dajesz za mało wody jak robisz mu mm?
Pilnuje tego 90"ml wody i,3 płaskie miarki mleka, dziś mam pediatre zapytam

A moj od wczoraj nie zrobil wcale [emoji53] wczoraj troche marudzil na brzuszek, dzisiaj poki co nie, mam nadzieje ze sie odblokuje. Udalo mi sie dzisiaj go przespac na brzuszku, moze mu pomoze

reklama
Do góry