reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To dlatego nas nie ma..... Ja właśnie dałam mojemu jeść on poprostu kocha jeść musi już mieć natychmiast inaczej awantura jest, zjadł 90ml i śpi ja też idę spać bo w nocy muszę odciągnąć jak chce coś mieć swojego....

reklama
To dlatego nas nie ma..... Ja właśnie dałam mojemu jeść on poprostu kocha jeść musi już mieć natychmiast inaczej awantura jest, zjadł 90ml i śpi ja też idę spać bo w nocy muszę odciągnąć jak chce coś mieć swojego....

Ja odciągam rano 120 ml i wieczorem. I tak robię z tego 4 porcje i naprzemiennie z mlekiem podaje.
Jednak ta pierś nie dla mnie. Chciałam tego ale nie potrafię jakoś.. ale pocieszam się, że dostaje ode mnie cokolwiek wiec tak bardzo go nie zawodzę...

To akurat nie uczciwe, ale w drugą stronę, dla pracownika w sensie :(
Mój Kamil tak samo, ma sensowną wypłatę tylko jak pracuje 7-20 6 dni w tygodniu..
Ale co to za życie :(:(
No ale co to za życie wtedy . Ja przez dość długi czas robiłam po 12 godzin , od 6 do 18
. Zero życia osobistego . Nim dojechałam do domu była 18.30 , jedzenie kąpiel i już po 19 i zaraz spać bo o 5 znów pobudka .
Dlatego mojego Przemka stopuję. Bo co to za życie, jak go większość czasu w domu nie będzie.. przeżyje je w pracy? A potem sam będzie miał do siebie pretensje. Kasa to nie wszystko.
Ja odciągam rano 120 ml i wieczorem. I tak robię z tego 4 porcje i naprzemiennie z mlekiem podaje.
Jednak ta pierś nie dla mnie. Chciałam tego ale nie potrafię jakoś.. ale pocieszam się, że dostaje ode mnie cokolwiek wiec tak bardzo go nie zawodzę...
Nie zawodzisz go w żadnym sensie! Najważniejsze, aby miał pełen brzuszek, czystą pieluchę i żebyś kochała go nad życie. Nieważne jak go nakarmisz..

dziś pierwsza noc w domu. dzień spoko. jadł spał stał. noc to tylko cyc i żadnego odkładania do łóżka bo darcie wnieboglosy
Jest pępka mu nie zrobilam bo jazda..To normalne?

reklama
Do góry