KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Nam równo po 7 dniach [emoji6]Ja też jestem a nam pępek po 5 dniach już odpadł. Dziś 1sza wizyta u pediatry.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam równo po 7 dniach [emoji6]Ja też jestem a nam pępek po 5 dniach już odpadł. Dziś 1sza wizyta u pediatry.
Bo hetać można jak się nie ma rodziny... Jak chce się od życia więcej to kosztem czegoś. Jeśli matka musi pracować to odbija się to na domu i lub dzieciach nie mówię że patologicznie ale jednak to nie jest to co wtedy gdy jest w domu. A gdy siedzi w domu to się liczy z każdą złotówką... Nie jestem zwolenniczką czasów PRLu ale np. u Nas oboje rodzice pracowali 8-16 a szkoła czy przedszkole zapewniały na ten czas opiekę i jakoś szło ogarniać... Teraz jakaś masakra bo świetlice maks do 17:30 od 7:00 a rodzice często do 17:00 w pracy. Dojedź z Żoliborza na Mokotów w 30 minut nawet mniej...No ale co to za życie wtedy . Ja przez dość długi czas robiłam po 12 godzin , od 6 do 18
. Zero życia osobistego . Nim dojechałam do domu była 18.30 , jedzenie kąpiel i już po 19 i zaraz spać bo o 5 znów pobudka .
Nawet gdybyś karmiła tylko MM to NIE ZAWODZISZ po co dama siebie biczujesz?? Jesteś najlepszą matką dla swojego dziecka jaką mógłby mieć bo go kochasz i to czym karmisz ma g..no do tego! Nie mogę czytać jak sama siebie tłumaczysz... PrzestańJa odciągam rano 120 ml i wieczorem. I tak robię z tego 4 porcje i naprzemiennie z mlekiem podaje.
Jednak ta pierś nie dla mnie. Chciałam tego ale nie potrafię jakoś.. ale pocieszam się, że dostaje ode mnie cokolwiek wiec tak bardzo go nie zawodzę...
U Nas to samo ale potem krwawił długo bo zbiegło się w czasie z problemami brzusznymi i co młody wzdymał brzuch to ten strup pękał i krew... i się pieprzyliśmy z tym jeszcze z 7 dni minimum...Nam równo po 7 dniach [emoji6]
Dziewczhny czy moge podax delicol w trakcie jedzenia albo po??
Ja po 22 obudziłam się MOKRA nie wilgotna normalnie mokrutkaKarmienie odbebnione, odparzylo? O matko, obudziłam się zlana potem mi
A mi znowu jest po cycaniu tak zimno że przykrywam się kocem i dopiero kołdrą . A w domu zimno nie jest bo wieczorem już przepalamy w piecu .Ja po 22 obudziłam się MOKRA nie wilgotna normalnie mokrutka