reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

20180928_090528.jpg
20180928_090746.jpg

Rośnie w siłę :)

Załączniki

• 20180928_090528.jpg
    20180928_090528.jpg
    570,1 KB · Wyświetleń: 334
  • 20180928_090746.jpg
    20180928_090746.jpg
    580,3 KB · Wyświetleń: 335
reklama
Oglądalam przyjaciółka serial patrzę a tam cała bluzka mokra od mleka i skąd? Nie wiem co mam zrobić? Nic mnie nie boli spróbować mu dać cycka a w zanadrzu mieć mleko nasyzkowane? Sama nie wiem napewno muszę wkładki sobie kupić

Moja dama śpi od godziny
Z hakiem
Ja właśnie piekę pierwszy biszkopt bo mój małżonek ma jutro urodziny [emoji3]
Mikser dziecku nie straszny
Korci mnie odkurzacz bo już klapcie jak na dzikim zachodzie po podłogach się walają...

Ta dam , spałam. Spałam. Spałam. Dziecię było mi dostawiane do cycka i odbierane. Po kontroli u gin. Za trzy mc cytologia. U lekarza antybol na gardło które mnie już przestało bolec dwa dni temu. Przeczekam. Z dzień dwa na Ibuprofenie i jak dalej będę zdychać j gorączka to zacznę brać. Dziś już jest pięknie w porównaniu do wczoraj.

reklama
Dobra dałem mu moje cycki pierwszy raz odkąd się urodził nasyzkowalam butelkę w zanadrzu i mleko mi leciało jak szalone żółte takie aż się dlawil załapał słyszałem że polyka mleka z butli zjadł 20ml i leży i co teraz próbować? Laktacja się poprawi?no jaka wariatki jestem ale jednak myślę spróbować matka jedyna ale się borykam z emocjami odkąd urodzilam jak nigdy jakby mój mozg czuł że to ostatnie dziecko...

Do góry