Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kinderbueno wiem, że samej jest ci trudno, a jeszcze mi pomagasz. Kochana jesteś
Moim zdaniem powinnaś być w 100% przekonana do swojej decyzji.Oglądalam przyjaciółka serial patrzę a tam cała bluzka mokra od mleka i skąd? Nie wiem co mam zrobić? Nic mnie nie boli spróbować mu dać cycka a w zanadrzu mieć mleko nasyzkowane? Sama nie wiem napewno muszę wkładki sobie kupić
Napisz jeszcze jak teraz pięknie przybieraUla w 29tc ważyła 1200g
Urodziła się w 39tc 3300g
PieknaSame bokiem lub z daleka wstawiałam, to pokaże buźkę mojej kluski
Dziękuję za odp .Mój w 31 TC ważył 1400 z hakiem więc 1100 w 28 TC to nie ma tragedii. Urodzi£ się z wagą 2790 w 37TC więc też ok. Co lepsze po porodzie poza klasycznym spadkiem przybiera ładnie i teraz w 1 msc życia ma już 4kg.