reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

20180928_090528.jpg
20180928_090746.jpg

Rośnie w siłę :)

Załączniki

• 20180928_090528.jpg
    20180928_090528.jpg
    570,1 KB · Wyświetleń: 341
  • 20180928_090746.jpg
    20180928_090746.jpg
    580,3 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Oglądalam przyjaciółka serial patrzę a tam cała bluzka mokra od mleka i skąd? Nie wiem co mam zrobić? Nic mnie nie boli spróbować mu dać cycka a w zanadrzu mieć mleko nasyzkowane? Sama nie wiem napewno muszę wkładki sobie kupić

Moja dama śpi od godziny
Z hakiem
Ja właśnie piekę pierwszy biszkopt bo mój małżonek ma jutro urodziny [emoji3]
Mikser dziecku nie straszny
Korci mnie odkurzacz bo już klapcie jak na dzikim zachodzie po podłogach się walają...

Ta dam , spałam. Spałam. Spałam. Dziecię było mi dostawiane do cycka i odbierane. Po kontroli u gin. Za trzy mc cytologia. U lekarza antybol na gardło które mnie już przestało bolec dwa dni temu. Przeczekam. Z dzień dwa na Ibuprofenie i jak dalej będę zdychać j gorączka to zacznę brać. Dziś już jest pięknie w porównaniu do wczoraj.

reklama
Dobra dałem mu moje cycki pierwszy raz odkąd się urodził nasyzkowalam butelkę w zanadrzu i mleko mi leciało jak szalone żółte takie aż się dlawil załapał słyszałem że polyka mleka z butli zjadł 20ml i leży i co teraz próbować? Laktacja się poprawi?no jaka wariatki jestem ale jednak myślę spróbować matka jedyna ale się borykam z emocjami odkąd urodzilam jak nigdy jakby mój mozg czuł że to ostatnie dziecko...

Do góry