reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
My z dziś.
Któraś pytała o emu. Ja nabyłam w H&M
Śliczne dziewczyny [emoji7][emoji7][emoji7]
kasiaczek89pl
Moje marzenie zeby sie najadal i szedl spac w swoim koszyku nawet co 2h. Moze za chwile i u nas znowu tak bedzie. Tyle ze moj Leon zasypia wylacznie przy piersi- jak chowam do stanika to juz jest reakcja .
Malutki jeszcze jest. Przejdzie. Uwierz. No mój przespał od 22 do 1 i to jest sukces. Zasnął o 2 i obudził się o 4. Teraz czekam aż padnie znów w międzyczasie ogarniam drugie z gorączka dość wysoka (zapalenie gardła ) .
Annmuśka
Ja muszę przebierać ponieważ mój mały jest tak przewrażliwiony na punkcie swojej pupy że nawet jak ma małą kupę to nie może spać i nie chce jeśćGoj to jest nas dwie patomatki bo ja też w nocy nie przebieram. Dopiero nad ranem ok 5-6 . I pampkiem można rano kogoś zabić bo taki spompowany. Już przy pierwszym się nauczyłam że nadgorliwość gorsza od faszyzmu. A dodam jeszcze że jak tylko jest spokojna na cycu to nawet na odbijanie nie biorę nawet w dzień.
D
Deleted member 180961
Gość
Witam dziewczyny
Z nocnego karmienia
Pytanko jak długo może lecieć z piersi mleko, teraz jak karmiłam mała mm to z obu piersi leciało ciurkiem, ilu mam nocne poty , budzę się cała mokra .... Co to jest cholera [emoji16]
Ja tez sie jeszzcze poce jak szczur [emoji12] ale wypocilam juz wszystkie kg i wage mam sprzed ciazy
D
Deleted member 180961
Gość
Odeszły mi wody [emoji7] nie wierzę że to się dzieje choć to 3 poród [emoji5] mam 4 cm rozwarcia i skurcze co 4-5 minut
Super, ze wsztstko tak naturalnie! Powodzenia!![emoji7]
No ja nie mam takiej skóry u mnie ona wygląda jak wałek tłuszczu a jak się najem brzuch pęcznieje i "znów jestem w ciąży" pewnie że chciałabym mieć figurę jak sprzed pierwszej ciąży ale....hahaha może być i tak Nawet jakby ktoś krytykował, to mi to lata koło d... To coś na co nie mam wpływu. Owszem, dużo myślę, nie podoba mi się to, ale staram się oswajać swoje kompleksy, dlatego pokazuję publicznie Gorsze rzeczy, niż brzydki brzuch ludzi spotykają.
Po 1. Moje jajniki mi nigdy na to nie pozwolą.
Po 2. Dwie dyscypliny sportowe które toleruję i rw. uprawiam to pływanie i rower i jak mnie ktoś kiedyś zobaczy na siłowni radzę dzwonić do psychiatryka.
Po 3. Mogłoby być gorzej. Poza tym odpowiedni ciuch robi robotę. Kiedyś nałogowo oglądałam Makeovery modowe także wiem jak i czym schować zadek i kałdun i jak podkreślić to co fajne i apropo fajne:
poza wielką płaską dupą i kałdusem mam fajne nogi, cyc jak trzeba, zgrabne i smukłe dłonie, stopki, pęciny no i zajebiste oczy na tym się skupiam.
Może gdybym była bogata i lubiła szpitale i dobrze znosiła rekonwalescencje to fundnęłabym sobie podnoszenie cycka zadka i plastykę brzucha ale nie zrobię tego więc zostaje mi AKCEPTACJA siebie.
Ot. Poranne przemyślenia przy cycku i kawie
Moje cycki by nie wytrzymały takich odstępów. Młody tak dał czadu że po godzinie zaczyna być nie fajnie po yrzech drą się o wydojenie!Dziewczyny pozwalacie maluchom spać dłużej niż 3h ? Mój śpi dziś 4,5h i zaraz go budzę na karmienie.
Ogarnij tę hemoglobinę. Mnie też ciągle zimno bardziej niż innym. A mam wyższą niż ty.KINDERBUENOO88 trzymam kciuki już niedługo...
Ale jestem śpiąca! Mam znowu drgawki ubrana jestem do spania w dres tak mi zimno i mnie telepie, właśnie nakarmiłam synka i idę spać a jutro już taka głupia nie będę idę spać w dzień razem z nim a nie pragnie, prasowanie, obiad a ja już czuję że opadam z sił! Więc moje drogie dobranoc mama nadzieje ze do 1 pospie
reklama
Ale ty już po skokach i kryzysach...Przejdzie. Tez miałam takie dni. Ciągnęło się i ciągnęło. Teraz przy piersi może 10-15 min potem się przytulamy chwile i do łóżeczka. Siedzę obok pokazuje książeczki zabawki. Jak widzę ze zmęczony to przykrywam i zasypia. Na godz tylko bo je co dwie. Ale dobre i to