reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moje marzenie :) zeby sie najadal i szedl spac w swoim koszyku nawet co 2h. Moze za chwile i u nas znowu tak bedzie. Tyle ze moj Leon zasypia wylacznie przy piersi- jak chowam do stanika to juz jest reakcja ;).

Malutki jeszcze jest. Przejdzie. Uwierz. No mój przespał od 22 do 1 i to jest sukces. Zasnął o 2 i obudził się o 4. Teraz czekam aż padnie znów w międzyczasie ogarniam drugie z gorączka dość wysoka (zapalenie gardła ) .

Goj to jest nas dwie patomatki bo ja też w nocy nie przebieram. Dopiero nad ranem ok 5-6 . I pampkiem można rano kogoś zabić bo taki spompowany. Już przy pierwszym się nauczyłam że nadgorliwość gorsza od faszyzmu. A dodam jeszcze że jak tylko jest spokojna na cycu to nawet na odbijanie nie biorę nawet w dzień.
Ja muszę przebierać ponieważ mój mały jest tak przewrażliwiony na punkcie swojej pupy że nawet jak ma małą kupę to nie może spać i nie chce jeść8-)

Witam dziewczyny
Z nocnego karmienia
Pytanko jak długo może lecieć z piersi mleko, teraz jak karmiłam mała mm to z obu piersi leciało ciurkiem, ilu mam nocne poty , budzę się cała mokra .... Co to jest cholera [emoji16]

Ja tez sie jeszzcze poce jak szczur [emoji12] ale wypocilam juz wszystkie kg i wage mam sprzed ciazy :p

hahaha może być i tak :p Nawet jakby ktoś krytykował, to mi to lata koło d... :p To coś na co nie mam wpływu. Owszem, dużo myślę, nie podoba mi się to, ale staram się oswajać swoje kompleksy, dlatego pokazuję publicznie :) Gorsze rzeczy, niż brzydki brzuch ludzi spotykają.
No ja nie mam takiej skóry u mnie ona wygląda jak wałek tłuszczu a jak się najem brzuch pęcznieje i "znów jestem w ciąży" pewnie że chciałabym mieć figurę jak sprzed pierwszej ciąży ale....
Po 1. Moje jajniki mi nigdy na to nie pozwolą.
Po 2. Dwie dyscypliny sportowe które toleruję i rw. uprawiam to pływanie i rower i jak mnie ktoś kiedyś zobaczy na siłowni radzę dzwonić do psychiatryka.
Po 3. Mogłoby być gorzej. Poza tym odpowiedni ciuch robi robotę. Kiedyś nałogowo oglądałam Makeovery modowe ;) także wiem jak i czym schować zadek i kałdun i jak podkreślić to co fajne i apropo fajne:
poza wielką płaską dupą i kałdusem mam fajne nogi, cyc jak trzeba, zgrabne i smukłe dłonie, stopki, pęciny no i zajebiste oczy :) na tym się skupiam.
Może gdybym była bogata i lubiła szpitale i dobrze znosiła rekonwalescencje to fundnęłabym sobie podnoszenie cycka zadka i plastykę brzucha ale nie zrobię tego więc zostaje mi AKCEPTACJA siebie.

Ot. Poranne przemyślenia przy cycku i kawie :)

KINDERBUENOO88 trzymam kciuki już niedługo...

Ale jestem śpiąca! Mam znowu drgawki ubrana jestem do spania w dres tak mi zimno i mnie telepie, właśnie nakarmiłam synka i idę spać a jutro już taka głupia nie będę idę spać w dzień razem z nim a nie pragnie, prasowanie, obiad a ja już czuję że opadam z sił! Więc moje drogie dobranoc mama nadzieje ze do 1 pospie
Ogarnij tę hemoglobinę. Mnie też ciągle zimno bardziej niż innym. A mam wyższą niż ty.

reklama
Przejdzie. Tez miałam takie dni. Ciągnęło się i ciągnęło. Teraz przy piersi może 10-15 min potem się przytulamy chwile i do łóżeczka. Siedzę obok pokazuje książeczki zabawki. Jak widzę ze zmęczony to przykrywam i zasypia. Na godz tylko bo je co dwie. Ale dobre i to
Ale ty już po skokach i kryzysach...

Do góry