reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Albo przy piersi, albo leżąc na mnie/na tacie. W łóżeczku nie ma zamiaru. Łóżeczko to grota pełna rozżarzonych wegli

Mój tez tej dostawki za bardzo nie lubi ... kurczę czym to idzie ? Za to kołyska prędzej. Kokon
IMG_1115.JPG
jak widać. Nie wiem może dlatego ze to łóżeczko takie puste ... ani karuzelki jak założyć ... i leży popatrzy chwile i się nudzi. W kołysce patrzy na karuzelkę. Nawet wyłączona ... na kolorowy ochraniacz i odlatuje.

Załączniki

• IMG_1115.JPG
    IMG_1115.JPG
    885,2 KB · Wyświetleń: 386
reklama
Hej mamusie, ja już w domu tzn byłam już o 11 ale kilka spraw do załatwienia miałam i kurcze po tych 5 dniach leżenia aż mi się chciało chodzić i nawet po syna w szkole byłam, a jaki zdziwiony że jestem bo nic nie wiedział że wychodzę.

Jejku jakie te Wasze oseski cudne, każde bez wyjątku [emoji5][emoji5][emoji7][emoji7]

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki i dawaj znać co i jak, super że Cię przyjęli [emoji106]

Ja jeżeli do piątku nie urodze to idę do lekarza bo kazali mi iść w poniedziałek za tydzień ale gdy się rejestrowałam to powiedzieli że lekarza nie będzie i będzie dopiero 5 października. Może on coś zadecyduje w piątek co mam robić.

No niby wiem o tym błędzie ale 3200 to mój ważył 28.08 i teraz miesiąc później wychodzi, że tak samo..
Ludziów jak mrówków na tej IP- jesienne szaleństwo :)
To zrozumiale, że się martwisz. Ale troszkę Ci zazdroszczę, że już tam jesteś i chwila i będziesz miała swojego bąbelka.
Byłam psy wyprowadzić, założyłam kurtkę, ale co z tego, jak nie zapięłaM się i wywiało mnie jak nie wiem :/
Posprzątane, pomidorówka zrobiona, mój S.bedzie pewnie wieczorem z pracy, a ja leżę i czekam na tego mojego syna ..

Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej przywitała syna na świecie :)

Dziękuje Ci bardzo [emoji8][emoji8][emoji8]

I innym oczywiście też[emoji173]️

Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza :)
Jeśli samo się nie ruszy jutro od 7 rano oksytocyna.
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...

Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie

Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza :)
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...

Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie
@KINDERBUENOO88 wszystko fajnie wygląda tylko po co ten cewnik? [emoji848]

Kolacja o 15.30 ? To ja w domu obiad tak czasem jem , z głodu przecież można paść do rana. Dobrze że Cię Twój zaopatrzy w jedzenie :)
No już jesteś coraz bliżej zobaczenia swojego dzieciątka :)

reklama
Do góry