reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Coś na baby bluesa.

,, Kobiece ciało nosiło w sobie i wydało na świat zycie. Warto więc wszelkie rozstępy i brak jędrności przyjąć z akceptacją i miłością, traktując swoje ciało jako cud. "

Takie cuda od Magdy Karpieni.
Popieram w [emoji817]%
Magda jest bardzo uduchowioną osobą, bardzo głęboką. Dlatego niesamowicie ją podziwiam <3
Ale niektóre przemyślenia i tak nie sięgają moich płycizn :p

reklama
Dziękuje Ci bardzo [emoji8][emoji8][emoji8]

I innym oczywiście też[emoji173]️

Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza :)
Jeśli samo się nie ruszy jutro od 7 rano oksytocyna.
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...

Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie
Faaaaaajnie:)

Ja już in da hałs.
Zaliczyłam 50 minut czekając na swoją kolej do lekarza z Mikim. Znów krew na bilurbinę CRP i próby wątrobowe plus mocz. No i generalnie Pani doktor powiedziała że na jej oko bilurbina jest fizjologiczna. Żeby jej nie było widać w krwi musiałoby być poniżej 6. Że u Mikiego ten piziom może być koło 3 msc. No i młody ważył dziś bagatela 3910 :D 3x pytali mnie czy on na samym cycku jedzie :p Wyniki jutro koło 12stej

Ja po karmieniu zawsze odkładam do łóżeczka lub tak jak teraz jestem w kuchni to śpi w wózku, nie zasypia przy butli ale jak go już biorę do pionu do śpi na mnie ale odbije się i odkładam
Hej jaka butelkę używasz do karmienia , bo ja używałam avent i mała strasznie lapczywie piję strasznie głośno i teraz zmieniłam na avent anti kolk nie wiem czy będzie dobrze ale z tamtej po prostu leciało za szybko moim zdaniem ij strasznie dużo powietrza się zbierało w butelce , a wy jaka używacie?

Czyli tylko moj Leon zasypia wylacznie przy piersi :(
Moja przeważnie też usypia przy piersi i wtedy jeszcze czekam trochę i odkładam do łóżeczka. Rzadko trzeba bujać, a jeśli nawet to krótko. Lubi też po jedzeniu na brzuchu moim leżeć i wtedy trochę się bujam i zasypia.
Nie mam pojęcia. Jeszcze o tym nie myślę, bo operacja i tak najwcześniej za 1,5-2 lata.

Kinderbueno pewnie pisała o cewniku foleya :)
Przy plastyce brzucha robia bliznę nisko tak, aby nie była widoczna. Nie wiem, jak z siatką, bo to już zależy od operatora, rodzaju cięcia i rodzaju szwów i samego szycia.
Zobacz załącznik 901322Zobacz załącznik 901323Zobacz załącznik 901324taka rodzinka. Za duża żeby się na jednym zmieścić [emoji12]
Jesteś piękną kobietą. Nigdy nie mogę się na Ciebie napatrzeć. Córki bardzo podobne do Ciebie :)

Dziękuje Ci bardzo [emoji8][emoji8][emoji8]

I innym oczywiście też[emoji173]️

Leżę zacewnikowana pod ktg. Msm regularne mini skurcze na poziomie 40. Nieduże ale w końcu mój wykres jakoś wyglada- ma wzgórza :)
Jeśli samo się nie ruszy jutro od 7 rano oksytocyna.
Posłałam mojego po jedzenie, bo tu obiad był o 11:30 (!!!) a kolacja będzie o 15:30 także lekko słabo. Posiedzi chwile ze mną i go puszczam do domu...

Zaczyna do mnie docierać, że to się dzieje... jejku jakie dziwne uczucie, ale szczerze to mam bardzo bardzo bardzo dużo strachu w sobie
Będzie dobrze też miałam dużo strachu, k też mnie przyjęli dzień przed wywołaniem, i cała noc nie spałam i mała strasznie kopala w noc przed wywołaniem [emoji12] chyba wiedziała co się świeci, tęsknię za moim ruszajacym się brzuszkiem ,

reklama
Do góry