18grudzien
Fanka BB :)
Musisz robić te zastrzyki bo grozi nam zkarzepica zmus się koniecznie! Ja już mam całe pudło po lodach zużytych tych igieł muszę je zanieść do przychodni ale to dopiero za tydzień bo mam zamiaru cały tydzień odpoczywac i dochodzi do siebieMnie w ciąży nie bolał kręgosłup, natomiast teraz strasznie ledzwiowy napiernicza, i do tego się pocę coś. Kinerbueno ja tego szpitala bym nie wybrała po raz kolejny. Dziś okazało się że ma wypisie mam napisane, że urodziłam syna, piętro niżej że córkę, że to mój 3 poród a nie drugi, i że mam 30 lat a nie 29 itd. Mąż musiał jechać aby lekarz to poprawił bo nie wiadomo było kogo urodziłam i błędów pełno! A byłam dziś w przychodni z tym wypisem i internista kazała to natychmiast poprawiać. Wzięłam zlecenie aby mi pielęgniarki robiły te zastrzyki przeciwzakrzepowe, wczoraj godzinę walczyłam że sobą aby sobie zrobić. Nie dałam rady psychicznie wbić sobie tej igły, mąż w końcu mi zrobił ale boleśnie było kurde mol mój mały też ciągle wisi na cycku, nic nie mogę zrobić w domu :/ a jeszcze papierologi tyle do załatwiania...