reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mój brzuch nadal wygląda jak w ciąży 5mc. Nie wiecie kiedy można zacząć ćwiczyć brzuszki itp przy sn?

Moja fizjo mówi ze brzuszki to samo zło bo wytwarzają nieprawidłowe ciśnienie w jamie brzusznej i powoduje to obniżenie narządów. Coś takiego. Dokładnie nie słuchałam bo ja nie ćwiczę i tak. I pewnie po połogu dopiero po 6 tyg. Najprędzej

Nie wiem. dziś wszystko do dupy... zaczął kasłać tzn. teraz kaszlnął. Wydaje mi się że zbyt dużo śpi. Że zbyt ciepły jest... bardzo się boję .
Spokojnie. Czekaj na wyniki badan. Nie nakrecaj się, bo nic to nie da, tylko Ci kortyzol podskoczy. Możliwe, że nic mu nie jest, po prostu trzeba sprawdzić.

Mój brzuch nadal wygląda jak w ciąży 5mc. Nie wiecie kiedy można zacząć ćwiczyć brzuszki itp przy sn?
Mi się wydaje że dopiero po połogu , nk
Nie mogę odnaleźć posta z Twoim pytaniem o cycki więc cytuje pierwszy lepszy.
To tylko wrażenie. Mleko jest w obu piersiach, widocznie w jednej szybciej ustabilizowała się laktacja. Przystawiaj po równo do obu piersi.
Dziękuję :)
On dzisiaj taki niespokojny, że już zwątpiłam i nawet przeszła mi przez głowę myśl że może jest po prostu głodny .

Ogromne gratulacje! Kawał kobietki <3

Kurde dziewczyny. Taki darciuch z tego mojego syna, że odpadam. Jak zaczął koncert o 16 na spacerze, tak teraz skończył. Masakra. W wózku wytrzymał niecałe 5 min - fote zdążyłam trzasnąć i wsio. Cały spacer albo na rękach (a i tak darł papę, ale mniej), albo z cyckiem w buzi (wtedy nie darł papy, bo miał zatkaną). Po przyjściu do domu dalej. Jestem wykończona. Zobacz załącznik 899688
A na zdjęciu taki spokojniutki :)
Mój dzisiaj też pół dnia wisiał na cycu, drugie pół płakał i marudził . Zasnął koło 16 na 1,5 h to ja padłam obok niego jak mucha . Zasnęłam nawet nie wiem kiedy .

Przy życiu trzyma mnie że u wcześniaków żółtaczka utrzymuje się d£użej on niby nie zaliczony do nich no ale urodził się malutki i przed PTP. Więc może... łzy mam w oczach...

Gosiu spokojnie. Na pewno nie czas dla Was na Żwirki i Wigury siedzieć.. na pewno spokojnie sprawdza i powiedzą.. nie martw się.. u Dawida zoltaczke utrzymywała się naprawdę długo i było widać. Całe szczęście nikt nie z tym nie ganiał. A urodzony 40+6 -i ponad 4 kg

reklama
Do góry