KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Róg kartograficzna geodezyjna dokładnie
To mój miał racje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Róg kartograficzna geodezyjna dokładnie
Plany sobie, a życie sobie ale fakt, masz już jakąś datę i to Twoj punkt zaczepieniaEj nooo to nie tak, że mi się nie spieszy.
Jestem mega podjarana tym co ma nadejść ale myśl ze mogłoby być już tak jak jest- według planu
Ja o mojego synka starałam się 18 miesięcy wiec raczej nie jest tak, że żal mi życia. Boje się, że sie zmieni wiadomo i często mam myśli, czy dam radę to wszystko ogarnąć.
Ale to moje małe w brzuchu stawiam na pierwszym miejscu, bo od kiedy się pojawił w postaci dwóch kresek na teście nadał sens wszystkiemu co myślałam jest niewykonalne
Także takie małe sprostowanie- bo jak czytałam to trochę mi się smutno zrobiło, że może to być odbierane ze stawiam życie wyżej niż dziecko...
Sama słodycz Pora zmienić zdjęcie profilowe hehe i opisMoja czkawka usypia :-) :-)
My juz po 2h spacerku obiad.zjedzony mala spi..dzis mnie tak glowa napitala jak nigdy
Oluchapoducha gratulacje :-) :-)
Grono wrzesniowych dzieci sie powieksza :-) :-)
Plany sobie, a życie sobie ale fakt, masz już jakąś datę i to Twoj punkt zaczepienia
Oj nie miałam zamiaru Cię urazić a że dziecko na drugim miejscu to w ogole tak nie pomyślałam, ale wielokrotnie w postach podkreślałas, ze masz teraz tryb bycia wszędzie , bo później to już się skończy; że chcesz wykorzystać każdą chwilę teraz, jakby maluszek zamykał nas w domu na kolejne 18 lat może tez to źle odebrałam ;-)
Jak dla mnie to z jednym dzieckiem, takim malutkim możesz wszystkoA może właśnie dobrze, tylko jak ja to pisałam to tak nie brzmiało, ale jak to przeczytałam to zrozumiałam, że to nie o to mi chodziło.
Ale, że panikuje to racja
Ja zawsze mowie jedno.dziecko.to relax :-) ale to.sie.stwierdza przy dwojce :-) :-) :-)Jak dla mnie to z jednym dzieckiem, takim malutkim możesz wszystko
Potem jak masz drugie dwa lata młodsze, jak u mnie, to już wyjście do restauracji to kosmos przynajmniej z moimi. A jak mam 3 i to trzecie też dwa lata młodsze, to Hmmm chyba nie będę nawet planować [emoji23]
Też nie odebrałam tego tak, jak piszesz