Paulamamula
Fanka BB :)
No bo ja nie mam apki tylko właśnie przez stronę się loguję. I pewno dlatego.@Paulamamula nie ma zdjęcia jest tylko jakiś link do którego nie można przejść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No bo ja nie mam apki tylko właśnie przez stronę się loguję. I pewno dlatego.@Paulamamula nie ma zdjęcia jest tylko jakiś link do którego nie można przejść.
Sama jestem ciekawa [emoji848]O co chodzi z efektem tluczonega szkla w piersiach?
Ja też mam cięcie we wtorek za tydzieńJa pierdu. I oczywiście. Byliśmy, z jakimś lekarzem gadaliśmy i jestem jeszcze bardziej rozbita. Bo najpierw nawet ok, a potem zupełnie na odwrót niż mnie poinformował inny, powiedział że mam tydzień żeby sobie skołowac nowe zaświadczenie od ortopedy [emoji35]
Na starym sprzed 5 lat jest: stan po operacji kręgosłupa,wskazanie do cięcia. A mój gin od początku, że jak było cięcie to będzie, nic nie zlecał załatwiać.
Brr. No, to sobie pogonię po lekarzach, zapłacę ze 100-200zł [emoji34]
I do szpitala w poniedziałek, cięcie we wtorek jak czegoś nie wymyślą.
[emoji106] fajnie [emoji846] Obym TEŻ miała [emoji57] [emoji27]Ja też mam cięcie we wtorek za tydzień
Mlody odpalil szalenstwo [emoji85]
Zobacz załącznik 896643