reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mlody odpalil szalenstwo [emoji85]
IMG_7289.JPG

Załączniki

• IMG_7289.JPG
    IMG_7289.JPG
    229,7 KB · Wyświetleń: 497
Ja pierdu. I oczywiście. Byliśmy, z jakimś lekarzem gadaliśmy i jestem jeszcze bardziej rozbita. Bo najpierw nawet ok, a potem zupełnie na odwrót niż mnie poinformował inny, powiedział że mam tydzień żeby sobie skołowac nowe zaświadczenie od ortopedy [emoji35]
Na starym sprzed 5 lat jest: stan po operacji kręgosłupa,wskazanie do cięcia. A mój gin od początku, że jak było cięcie to będzie, nic nie zlecał załatwiać.
Brr. No, to sobie pogonię po lekarzach, zapłacę ze 100-200zł [emoji34]
I do szpitala w poniedziałek, cięcie we wtorek jak czegoś nie wymyślą.

Ja pierdu. I oczywiście. Byliśmy, z jakimś lekarzem gadaliśmy i jestem jeszcze bardziej rozbita. Bo najpierw nawet ok, a potem zupełnie na odwrót niż mnie poinformował inny, powiedział że mam tydzień żeby sobie skołowac nowe zaświadczenie od ortopedy [emoji35]
Na starym sprzed 5 lat jest: stan po operacji kręgosłupa,wskazanie do cięcia. A mój gin od początku, że jak było cięcie to będzie, nic nie zlecał załatwiać.
Brr. No, to sobie pogonię po lekarzach, zapłacę ze 100-200zł [emoji34]
I do szpitala w poniedziałek, cięcie we wtorek jak czegoś nie wymyślą.
Ja też mam cięcie we wtorek za tydzień

Ja też mam cięcie we wtorek za tydzień
[emoji106] fajnie [emoji846] Obym TEŻ miała [emoji57] [emoji27]

Ja jestem tak negatywnie nastawiona do tego wszystkiego, jak nigdy. Do szpitala i lekarzy. Wyczerpała mi się tolerancja na chamstwo, ingorancję i olewanie. Nie oceniam ich kompetencji negatywnie, a rodziłam tam i sn i cc.
Ale takie buce z nich. Rodzę co 5 lat, zespół się zmienia, ale co jeden to lepszy.
A już samo drugie cc mnie stresuje. Nie wiem czy nie bardziej niż sn po cc.

reklama
Do góry