reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja jeszcze nie wiem czy wezme 6w1 jak ze starszym synem czy te obowiazkowe. Do tego na pewno rotawirus i pneumokoki. A mlodego teraz zaszczepilam w szpitalu ale w dniu wypisu, po zrobieniu morfologii i crp

reklama
Ja jeszcze nie wiem czy wezme 6w1 jak ze starszym synem czy te obowiazkowe. Do tego na pewno rotawirus i pneumokoki. A mlodego teraz zaszczepilam w szpitalu ale w dniu wypisu, po zrobieniu morfologii i crp
Ja starszaka też szczepilam 6w1+pneumokoki+rotawirusy. Teraz nie wiem co robić. Ale chyba tak samo z tym że chyba przesune to w czasie.

Ja jeszcze na ospę brałam z tych dodatkowych. Czy wy puszczacie / puszczalyscie dzieciaki z nie wielkim katarem do przedszkola czy lepiej nie narażać się na komentarze że dziecko chore przychodzi ? Mnie coś brzuch boli jak na okres, siku już nie co 15min. a co chwilę mi się chce.... mąż pojechał do pracy, jestem sama z córka w domu :/ jeszcze 5 nocek i urlop ma.

No coz, mnie maly tez nie posluchal zeby wyjsc na weekend.. kiedys typowalam date 10.09, wiec jutro ma jeszcze szanse [emoji23]

Na 8:00 jutro jade na izbe przyjec, ciekawe czy beda miejsca na pato [emoji6]

reklama
Do góry