reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.

Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
Gratulacje [emoji106] [emoji480] malusienka kruszynka [emoji4] życzę szybkiego powrotu do siły.

reklama

Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

I kolejna co tuli już gratuluję w którym tyg urodzona?

Gratulacje! Dużo zdrowia dla Was [emoji8]
Chyba i ja będę się szykowała na IP :)
Coś się dzieje?

reklama
Kliska i Aw80 gratulacje :happy: dużo zdrowia dla Was i dziewczynek malusich :happy:
D_dream powodzenia :)
Z tego co czytam to dużo porodów przez CC już było.
Ja ostatni weekend od juyra w dwupaku a na nowy tydzień dzidziolek już będzie na świecie. Tak sobie dzisiaj uswiadomiłam ze i ja i córeczki wszystkie będziemy w poniedziałek rodzone :) a mąż sobotni chłopak :)

Do góry