reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.

Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
Moja doktor ! Gratulacje!

reklama
GoJ jak właśnie po cesrace mam zacząć? W sensie dam np prawego cyca coś tam pociumka i później np za 3 godz dać lewego? Tak na zmianę??? Aż się wszystko unormuje?
Wiesz co ja dawałam jak chciał. W pierwszej dobie chciał długo i często i szczerze nie wiem ile się najadał ale już w nocy produkcja mi ruszyła pełną parą ;) potem już jadł rzadziej. Ale gdyby rzadziej niż co 3h to wybudzać...

GoJ wypisywalas już papiery do mops? Jak ja złożyłam na swoje dzieci w sierpniu to teraz babka z mopsu mi mówi że jak urodze to od nowa muszę całą rodzinę wpisywać nie wystarczy tylko że tego małego co się urodzi, ileż to pisania szok a do kosiniakowe musisz mieć jakiś papier że jesteś bezrobotna? Bo ja nie jestem zarejestrowana w Urzędzie pracy tylko ubezpieczenie mamy pociągniete u męża w pracy
Ja też nie jestem i z tego co czytałam nie trzeba być. Tak mi się wydawało że na wszystkich trzeba od nowa wypisać ja czekam na PESEL Mikiego i jak przyjdzie to wypisuję....

Na patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.

Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
Gratuluję. Kruszynka faktycznie i witamy w gronie poniżej 56cm i poniżej 3kg.

To nam się teraz worek z dziewczynami rozsypal :)
Mogę być następna? Proszę...
No dobra @martabunia jeszcze Ciebie mogę przepuścić :) Właśnie! Co tam u Ciebie?
My z Aw80 z jednego miasta. [emoji16] U mnie nic się nie dzieje. Tłumacze swojej córce ,że ma się obrócić i ogarnąć [emoji16]

Po za tym czuje się dobrze. Nie panikujemy , oczekujemy dnia terminu i poniedzialku :)

reklama
Do góry