reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Na patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.

Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
Moja doktor ! Gratulacje!

reklama
GoJ jak właśnie po cesrace mam zacząć? W sensie dam np prawego cyca coś tam pociumka i później np za 3 godz dać lewego? Tak na zmianę??? Aż się wszystko unormuje?
Wiesz co ja dawałam jak chciał. W pierwszej dobie chciał długo i często i szczerze nie wiem ile się najadał ale już w nocy produkcja mi ruszyła pełną parą ;) potem już jadł rzadziej. Ale gdyby rzadziej niż co 3h to wybudzać...

GoJ wypisywalas już papiery do mops? Jak ja złożyłam na swoje dzieci w sierpniu to teraz babka z mopsu mi mówi że jak urodze to od nowa muszę całą rodzinę wpisywać nie wystarczy tylko że tego małego co się urodzi, ileż to pisania szok a do kosiniakowe musisz mieć jakiś papier że jesteś bezrobotna? Bo ja nie jestem zarejestrowana w Urzędzie pracy tylko ubezpieczenie mamy pociągniete u męża w pracy
Ja też nie jestem i z tego co czytałam nie trzeba być. Tak mi się wydawało że na wszystkich trzeba od nowa wypisać ja czekam na PESEL Mikiego i jak przyjdzie to wypisuję....

Na patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.

Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.

Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
Gratuluję. Kruszynka faktycznie i witamy w gronie poniżej 56cm i poniżej 3kg.

To nam się teraz worek z dziewczynami rozsypal :)
Mogę być następna? Proszę...
No dobra @martabunia jeszcze Ciebie mogę przepuścić :) Właśnie! Co tam u Ciebie?
My z Aw80 z jednego miasta. [emoji16] U mnie nic się nie dzieje. Tłumacze swojej córce ,że ma się obrócić i ogarnąć [emoji16]

Po za tym czuje się dobrze. Nie panikujemy , oczekujemy dnia terminu i poniedzialku :)

reklama
Do góry