reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Oczy same się zamykają, dzieci już wykapane, ogarnięte, do szkoły naszykowane, na kolacje zjadlam arbuza i nie mam zamiaru nic więcej jeść mam nadzieję że ta noc będzie lepsza i łaskawa dla mnie bo w dzień chodzę jak zombie....

GoJ a twoje sutki jak się mają? Mnie moje cholernie bolą ale z dnia na dzień coraz bardziej chce próbowac karmić może akurat się uda??

AniaStar co u was?

Ja umylam dziś dwa okna i lekko mnie zmęczylo ale mąż zadzwonił i powiedzial że na weekend wróci i mi pomyje resztę więc poczułam ulgę bo się męczę a brudnych okien nie zniose.....

Chloe.Chloe powodzenia jutro ja też się nie mogę doczekać chyba z porodem zostane sama razem z KINDERBUENOO88 i RooibosGirl ehhhh
Jeszcze ja jestem w dwupaku z terminem 30 września więc spoko [emoji39]

reklama
Oczy same się zamykają, dzieci już wykapane, ogarnięte, do szkoły naszykowane, na kolacje zjadlam arbuza i nie mam zamiaru nic więcej jeść mam nadzieję że ta noc będzie lepsza i łaskawa dla mnie bo w dzień chodzę jak zombie....

GoJ a twoje sutki jak się mają? Mnie moje cholernie bolą ale z dnia na dzień coraz bardziej chce próbowac karmić może akurat się uda??

AniaStar co u was?

Ja umylam dziś dwa okna i lekko mnie zmęczylo ale mąż zadzwonił i powiedzial że na weekend wróci i mi pomyje resztę więc poczułam ulgę bo się męczę a brudnych okien nie zniose.....

Chloe.Chloe powodzenia jutro ja też się nie mogę doczekać chyba z porodem zostane sama razem z KINDERBUENOO88 i RooibosGirl ehhhh
Jutro mam ginekologa to dowiemy się czy poza coraz większym brzuchem coś jeszcze zapowiada zbliżający się poród :)

AniaStar co u was?

Moje sutki mają się bardzo dobrze i pozdrawiają ;)

reklama
Do góry