AgulaK82
Fanka BB :)
Też [emoji23][emoji39][emoji12]Raczej ze za dlugo juz te wakacje i mieli za duzo w tylkach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też [emoji23][emoji39][emoji12]Raczej ze za dlugo juz te wakacje i mieli za duzo w tylkach
A nie mogą mu do mięśniowo teraz dać?Dziewczyny czy ktoras z was podawala dziecku w szpitalu wit. K dkustnie???? Pilnie, bo ja podalam i mam problem bo nie mam jak dalej suplementowac w takich dawkach jak mi kazali a dwa ze troche ulewal wodami plodowymi po kilku godzinach i czy cos sie moze stac dziecku?? Jestem zalamana tym bo boje sie ze bedzie mial jakis wylew czy nie wiem co. Jitro dzwonie do szpitala i jade tam bo nie wiem juz co mam robic
Ja dzis wyszlam do domu. Jutro bede tam dzwonic bo dzis jest tylko lekarz na dyzurze ktory nic nie ustali a ja chyba zaraz zwariuje bo boje sie ze cos sie stanie przez nocA nie mogą mu do mięśniowo teraz dać?
Nie sądzę żeby coś się mogło stac...Ja dzis wyszlam do domu. Jutro bede tam dzwonic bo dzis jest tylko lekarz na dyzurze ktory nic nie ustali a ja chyba zaraz zwariuje bo boje sie ze cos sie stanie przez noc
Nie denerwuj się. Mimo że ulewał to pewnie coś z tej dawki się wchłonęło.Ja dzis wyszlam do domu. Jutro bede tam dzwonic bo dzis jest tylko lekarz na dyzurze ktory nic nie ustali a ja chyba zaraz zwariuje bo boje sie ze cos sie stanie przez noc
Ja tez po wizycie u swojego gin. Ustaliliśmy termin porodu jak do 9 nic się nie wydarzy.
Także ja się przygotowuje na 14 września na wywolywanie niby jestem jeszcze przed terminem, ale chciałam mieć to ustalone.
Prawie jak te wasze cesarski..
Chloe chloe trzymam kciuki.