reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy ktoras z was podawala dziecku w szpitalu wit. K dkustnie???? Pilnie, bo ja podalam i mam problem bo nie mam jak dalej suplementowac w takich dawkach jak mi kazali a dwa ze troche ulewal wodami plodowymi po kilku godzinach i czy cos sie moze stac dziecku?? Jestem zalamana tym bo boje sie ze bedzie mial jakis wylew czy nie wiem co. Jitro dzwonie do szpitala i jade tam bo nie wiem juz co mam robic

Dziewczyny czy ktoras z was podawala dziecku w szpitalu wit. K dkustnie???? Pilnie, bo ja podalam i mam problem bo nie mam jak dalej suplementowac w takich dawkach jak mi kazali a dwa ze troche ulewal wodami plodowymi po kilku godzinach i czy cos sie moze stac dziecku?? Jestem zalamana tym bo boje sie ze bedzie mial jakis wylew czy nie wiem co. Jitro dzwonie do szpitala i jade tam bo nie wiem juz co mam robic
A nie mogą mu do mięśniowo teraz dać?

A co do dzieci to chyba faltycznie zbyt długie te wakacje a jak oni szaleją ja się denerwuję a jak ja zirytowana to Miki niespokojny i się kółko zamyka. Cyrk.

reklama
Ja tez po wizycie u swojego gin. Ustaliliśmy termin porodu jak do 9 nic się nie wydarzy.
Także ja się przygotowuje na 14 września na wywolywanie;) niby jestem jeszcze przed terminem, ale chciałam mieć to ustalone.
Prawie jak te wasze cesarski..

Chloe chloe trzymam kciuki.

Ja tez się jeszcze toczę [emoji846]
Także tkwimy w tym razem..

Do góry