majapszczolka242
Fanka BB :)
@martabunia co u Ciebie? Pisałaś coś czy mi umknęło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze jeszcze szlafrok i pizame/koszule na zmiane?Spakowałam dwa ręczniki, klapki, papier toaletowy, kosmetyczkę, kubek i sztućce, witaminy moje, dokumenty, piżamę, chusteczki nawilżane.
Ponadto wezmę książkę, portfel i ładowarkę do telefonu. Bo bez telefonu zdechne z nudów.
A i wzięłam kubeczek z cukrem i herbatę owocową w torebkach, M&Msy i ulubiony serek w razie głodowych porcji
Ano. Ja godzinę po śniadaniu byłam głodna. Pomijam że jako matka karmiąca jogurt dostałam RAZ i to taki wysooooooko przetworzony. Owoców nie widziałam w szpitalnym "menu". A wędlina ta sama 3 doby w sumie...Gosia ale to nawet nie jesteś w stanie się najeść nie oczekuje żeby był szwedzki stół no ale to co dostajecie w szpitalach to nie jest nic wartościowego. [emoji22] szkoda bo osoba w szpitalu powinna mieć siłę A nie na kromce chleba z margaryną i pomidorem ...
120/70.. siedzę pod kroplowka. Pobrali mi krew i po jeszcze raz kto i badanie. Krew na możliwość infekcji pobrali.. 1.5 kroplowka zeszło. Jeszcze 0.5Taaa skurczy brak a tętno do 170? A ty cisnienie jakie? Bo u Nas do 168 jak już rodziłam a skurczy też rzekomo nie było...
Ja wiem że w zachodnich szpitalach jest jedzenie u Nas masz przeżyć nie najeść się...To jest menu w szpitalach w Holandii na obiad jeszcze są ze śniadaniami ale nie umiem znaleźć [emoji16] Zobacz załącznik 894129
Jutro na pewno wszystkiego się dowiesz [emoji5] będzie dobrze [emoji846]Kluska daje czadu od wczoraj.
Rozpycha sie bardzo.
Glowka z prawej strony nadal, czuje wyraznie.
Ale ciekawa jestem jak jest ulozona bo czesto przez pepek kuleczki przewalaja sie. Jesli to piastki to powinno dac sie zrobic zdjecie w 3D bo by to oznaczalo ze buzia do gory jest. A jak bylam na wizycie ostatnio to mowil ze nie da rady zrobic zdjecia bo nic nie widac .
Wiec nie wiem co toto za kulki
Ja zawsze biore ręcznik papierowy.Spakowałam dwa ręczniki, klapki, papier toaletowy, kosmetyczkę, kubek i sztućce, witaminy moje, dokumenty, piżamę, chusteczki nawilżane.
Ponadto wezmę książkę, portfel i ładowarkę do telefonu. Bo bez telefonu zdechne z nudów.
A i wzięłam kubeczek z cukrem i herbatę owocową w torebkach, M&Msy i ulubiony serek w razie głodowych porcji