reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Spakowałam dwa ręczniki, klapki, papier toaletowy, kosmetyczkę, kubek i sztućce, witaminy moje, dokumenty, piżamę, chusteczki nawilżane.
Ponadto wezmę książkę, portfel i ładowarkę do telefonu. Bo bez telefonu zdechne z nudów.
A i wzięłam kubeczek z cukrem i herbatę owocową w torebkach, M&Msy i ulubiony serek w razie głodowych porcji ;)
Moze jeszcze szlafrok i pizame/koszule na zmiane?

Ja dziś znowu zaliczyłam spacer. Mam wrażenie że z każdym dniem czuje się LEPIEJ!! Strasznie to dziwne dla mnie...
Zgaga mi odpuściła dwa dni temu, krocze i spojenie lonowe też dużo mniej doskwiera. To chyba taki prezencik na ostatni dwa tygodnie. Po 3-4 miesiącach wymiotów, dzganiu w kroczu, rwie, bólu kręgosłupa i bioder, zgagi, pobycie w szpitalu... Nie ma co narzekać dobre i dwa tygodnie :p

Gosia ale to nawet nie jesteś w stanie się najeść nie oczekuje żeby był szwedzki stół no ale to co dostajecie w szpitalach to nie jest nic wartościowego. [emoji22] szkoda bo osoba w szpitalu powinna mieć siłę A nie na kromce chleba z margaryną i pomidorem ...
Ano. Ja godzinę po śniadaniu byłam głodna. Pomijam że jako matka karmiąca jogurt dostałam RAZ i to taki wysooooooko przetworzony. Owoców nie widziałam w szpitalnym "menu". A wędlina ta sama 3 doby w sumie...

Kluska daje czadu od wczoraj.
Rozpycha sie bardzo.
Glowka z prawej strony nadal, czuje wyraznie.
Ale ciekawa jestem jak jest ulozona bo czesto przez pepek kuleczki przewalaja sie. Jesli to piastki to powinno dac sie zrobic zdjecie w 3D bo by to oznaczalo ze buzia do gory jest. A jak bylam na wizycie ostatnio to mowil ze nie da rady zrobic zdjecia bo nic nie widac .
Wiec nie wiem co toto za kulki
Jutro na pewno wszystkiego się dowiesz [emoji5] będzie dobrze [emoji846]

Spakowałam dwa ręczniki, klapki, papier toaletowy, kosmetyczkę, kubek i sztućce, witaminy moje, dokumenty, piżamę, chusteczki nawilżane.
Ponadto wezmę książkę, portfel i ładowarkę do telefonu. Bo bez telefonu zdechne z nudów.
A i wzięłam kubeczek z cukrem i herbatę owocową w torebkach, M&Msy i ulubiony serek w razie głodowych porcji ;)
Ja zawsze biore ręcznik papierowy.

reklama
Mnie dziś pierwsza wyprawa z domu czekała. Musiałam wyjść się przewietrzyć bo ile można.
Ale za bardzo wycenilam swoje moce. Szybkim tempem poszłam do sklepu i spowrotem i skończyło się tak że jak wlazlam na klatkę to praktycznie po ścianie sunelam sie do domu.. .tak mi się nagle gorąco i słabo zrobiło że masakra. Mój A .się przeraził i kąsał że już nigdy sama nie wyjdę i po co mi to bylo:eek:
Ale z organizmem nie wygrasz, nie ma co. Tu wydaje się że czloczło pełen vigoru a nagle taka słabość dosięga .

Do góry