U Nas do tego listek sałaty dawali. Kubki i sztućce zakres własny.Porażka
reklama
Taaa skurczy brak a tętno do 170? A ty cisnienie jakie? Bo u Nas do 168 jak już rodziłam a skurczy też rzekomo nie było...Jestem po ktg. Nie było tam za bardzo skurczy, ale tętno małej dochodziło do 170?. Czekam na lekarza..
Młoda kopię prawie cały czas.. niby fajnie ze ja czuje, ale martwi mnie że cały czas. Może to od niedospania?
D
Deleted member 180961
Gość
Co mam dziewczyny spakowac do tego szpitala ???
Nie na porod tylko na pobyt na obserwacji
Cos wygodnego do chodzenia, kapcie, klapki, reczniki, kosmetyczka, papier toaletowy, kubek, talerzyk sztucce, cos do jedzenia, woda, dokumentacje medyczna, ksiazka/gazeta, jakas podusia moze(ja mialam mojego rogala ciazowego, nie wiem czy tym razem tez go zabiore). Generalnie to, co zabralabys na wczasy
Uwierz. U mnie to samo było tylko do śniadania pomidora 1/4 a do kolacji liść sałaty...To Nie normalne żeby w XXI wieku w szpitalach Polskich było takie jedzenie ....... normalnie nie wierzę.
D
Deleted member 180961
Gość
Uwierz. U mnie to samo było tylko do śniadania pomidora 1/4 a do kolacji liść sałaty...
Oj tak, mnie jednego dnia rozwaliło pół cwiartki ogorka kiszonego
Załączniki
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Gosia ale to nawet nie jesteś w stanie się najeść nie oczekuje żeby był szwedzki stół no ale to co dostajecie w szpitalach to nie jest nic wartościowego. [emoji22] szkoda bo osoba w szpitalu powinna mieć siłę A nie na kromce chleba z margaryną i pomidorem ...Uwierz. U mnie to samo było tylko do śniadania pomidora 1/4 a do kolacji liść sałaty...
Chloe.Chloe
Dziewczyny poki pamietam przesylam link do fizjoterapeutki ginekologicznej, ktora poleca trenerka Kasia Bigos. Moze komus z W-wy sie przyda kontakt.
Link do: FIZJO - SPOT Aleksandra Polanowska-Lenart
Link do: FIZJO - SPOT Aleksandra Polanowska-Lenart
KatarzynaCarmen
AgulaK82
[emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] muszę staremu powiedzieć że mamy niecały miesiąc do przeprowadzki do Holandii [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]To jest menu w szpitalach w Holandii na obiad jeszcze są ze śniadaniami ale nie umiem znaleźć [emoji16] Zobacz załącznik 894129
A tak na poważnie u nas są racje głodowe i jak nie masz nic od siebie to jest masakra.
reklama
majapszczolka242
@Chloe.Chloe trzymam kciuki za najlepsze rozwiązanie dla Was. Dobrze ze juz jesteś w tym szpitalu i mają Was pod kontrolą. Jak uda Ci się porozmawiać z lekarzem to pisz jakie decyzję życzę spokoju. Już niedługo zobaczysz swoje maleństwo