reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam się we wrzesniu;)

Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmy:) jak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.

U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.
Ja mam na 8 wrzesnia będziemy czekać razem, no chyba że Ty też urodzisz szybciej [emoji16]

Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do porodu :D cały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!

Nooo:) ja pamietam jak jaralam się jak miałam 50 dni, to dziewczyny pisały, że majà mniej niż 30 i to było dla mnie wtedy ,, jeju one zaraz rodzą "
A teraz mi zostało 24 dni [emoji33][emoji33][emoji33]

U dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat :).
O starszakow u dziewczyn pytałam. Teraz to wiem że większa przerwa :)

Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,
Jak u Was z zazdrością było?

Adell super, gratuluję! :) majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
Ja kupiłam maly zestaw Lego Duplo.

@Adell1994 gratulacje dla pierwszej mamy we wrześniu. Napisz coś więcej jak będziesz miała chwilę. No i czekamy na zdjęcie Franka :)

Ja już po kawce i śniadanku :-) pierwsze pranie się robi, dzisiaj ambitnie mam zamiar zrobić swój pierwszy samodzielny sernik na nowym mieszkaniu :D ale za to obiadu nie muszę, bo mój stawia dzisiaj szopę na drewno i zaplanował tam grilla, więc zostaje mi tylko podjechać zrobić zakupy.
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby

reklama
Do góry