reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja mam na 8 wrzesnia będziemy czekać razem, no chyba że Ty też urodzisz szybciej [emoji16]Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmy jak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.
Aw80
Aktywna w BB
Gratulacje!To chyba mój Franio będzie pierwszy z września urodzony kilka minut po 1 , 3250 gr i 54 cm długi jutro dodam wam zdjęcie i napisze coś więcej
RooibosGirl
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do porodu cały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!Pamiętam kiedy ściągnęłam tę aplikację to miałam ponad 200 dni do PTP a teraz tylko 29 [emoji5][emoji5][emoji5]Zobacz załącznik 893616
KINDERBUENOO88
Noooo... I tak długo była 3-cyfrowa liczba dni do porodu cały czas wydawało mi się, ze wrzesień nigdy nie nadejdzie!
Nooo ja pamietam jak jaralam się jak miałam 50 dni, to dziewczyny pisały, że majà mniej niż 30 i to było dla mnie wtedy ,, jeju one zaraz rodzą "
A teraz mi zostało 24 dni [emoji33][emoji33][emoji33]
majapszczolka242
O starszakow u dziewczyn pytałam. Teraz to wiem że większa przerwaU dziewczyn roznica wieku jest duzo wieksza 8-10 lat .
Jak u Was z zazdrością było?Między moimi bliźniaczkami a synkiem jest 3 lata,
Ja kupiłam maly zestaw Lego Duplo.Adell super, gratuluję! majapszczolka ja mam córkę 3,5 lat i się zastanawiam czy kupować ten prezent. A ty co kupiłaś?
@Adell1994 gratulacje dla pierwszej mamy we wrześniu. Napisz coś więcej jak będziesz miała chwilę. No i czekamy na zdjęcie Franka
xnightfall94
@Adell1994 jakie zaskoczenie!a jednak do grudnia nie pochodzisz gratulacje i czekamy na relację :*
xnightfall94
Ja już po kawce i śniadanku :-) pierwsze pranie się robi, dzisiaj ambitnie mam zamiar zrobić swój pierwszy samodzielny sernik na nowym mieszkaniu ale za to obiadu nie muszę, bo mój stawia dzisiaj szopę na drewno i zaplanował tam grilla, więc zostaje mi tylko podjechać zrobić zakupy.
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby
Kurczę już wrzesień...chyba serio trzeba spakowac torby
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Wg OM to i ja mam 9Witam się we wrzesniu
Adell ale zaskoczyłaś.. I co teraz sama mam czekać do 9? Razem termin miałyśmy jak będziesz miała chwilę to napisz jak i kiedy się zaczęło.
U mnie nic się nie dzieje. Jadę zaraz ten fibrynogen pobrać.