anika1203
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, że z córeczką jest już dużo lepiej. Silne babeczki z Was są [emoji4]Cześć dziewczyny.
Gratulacje dla seremida i paulamamuli.
Śliczne te Wasze dzieciaki.
Co do zaufania lekarzom to po tych historiach jakie poznałam w ostatnich dniach to nie uwierzę już żadnemu. Nie będę ich wam tu ich opiaywac bo zaa bardzo bym was zestresowała .
Moja Kasia od wczoraj już na patologii noworodka. I chyba z tego powodu że nie na OIOMie tak dobrze spałam że nie słyszałam budzika o 2 w nocy na odciąganie mleka. Dopiero cycki o 4.20 mnie obudziły. Ale za to od razu na 3 karmienia udoilam mleka. A już zjada po 70 ml co 3 godz. Dzisiaj będę pytać czy mogę próbować podawać jej pierś bo jeszcze wczoraj sprawdzali jak poradzi sobie z oddychaniem już zupełnie sama bez pomocy dodatkowych 2 procent tlenu.
Tam generalnie po cc trzymają 2-3 dni o ile jest wszystko ok. Myślę, że obecność męża będzie mi najbardziej potrzebna w pierwszej i drugiej dobie ale muszę właśnie dopytać co jeśli pobyt się przedluzy z powodu komplikacji np.Aha czyli tysiak za caly pobyt np wymagane 4 dni , jak rozumiem?
Super! Fajnie, ze nie masz zadnego baby blusaKurczę.
Nie umiem nawet opisać jak bardzo jestem szczęśliwa. Spokojna. Pozytywna.
Zniknęło wszystko co ostatnimi czasy mnie drażniło. Wkurzało. Irytowało. Doprowadzało do łez...
Teraz wszystko jest możliwe...
Jeden mały człowieczek a taka zmiana w głowie...
Niech rośnie na zdrowie bo to taki Kurczak Mały...Super! Fajnie, ze nie masz zadnego baby blusa
A co do rozmiaru to zobaczysz jak szybko Miki zacznie rosnac na cycowym mleczku
No malutki jest, ale zdrowy i szybko nadrobiNiech rośnie na zdrowie bo to taki Kurczak Mały...
Z tym obniżającym się brzuchem to różnie może być nam położna na szkole rodzenia mówiła że są kobiety którym opadnie miesiąc przed , a są takie którym wcale nie opadnie i też jest wszystko dobrze także tym bym się nie martwiła na Twoim miejscuHej, ja wczoraj tylko Was czytałam , nie miałam nic kreatywnego do dodania
Noce są dla mnie coraz gorsze, kręcę się , przełożenie się z boku na bok to ból :/ jeszcze mama mi powiedziała wczoraj, że brzuch mi opadł i faktycznie od kilku dni mam przeczucie, że nie dotrwam do terminu..a to jeszcze miesiąc.
Wszystkie ubranka mam już gotowe, zostały mi pieluchy do wyprania i wyprasowania, ale to może jutro.
Dzisiaj na urodziny chrześniaka po południu .