reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ zazdroszczę powera [emoji16]moje siły z dnia na dzień slabna, a gdzie jeszcze do 29 września [emoji16] Nie mogę spać w nocy . Budzę się o 4 i mam oczy jak 5zl, a później chodzę pół przytomna cały dzień bo oczywiście spać w ciągu dnia nie umiem

reklama
Cześć dziewczyny.
Gratulacje dla seremida i paulamamuli.
Śliczne te Wasze dzieciaki.
Co do zaufania lekarzom to po tych historiach jakie poznałam w ostatnich dniach to nie uwierzę już żadnemu. Nie będę ich wam tu ich opiaywac bo zaa bardzo bym was zestresowała .
Moja Kasia od wczoraj już na patologii noworodka. I chyba z tego powodu że nie na OIOMie tak dobrze spałam że nie słyszałam budzika o 2 w nocy na odciąganie mleka. Dopiero cycki o 4.20 mnie obudziły. Ale za to od razu na 3 karmienia udoilam mleka. A już zjada po 70 ml co 3 godz. Dzisiaj będę pytać czy mogę próbować podawać jej pierś bo jeszcze wczoraj sprawdzali jak poradzi sobie z oddychaniem już zupełnie sama bez pomocy dodatkowych 2 procent tlenu.
Super, że z córeczką jest już dużo lepiej. Silne babeczki z Was są [emoji4]

Kurczę.
Nie umiem nawet opisać jak bardzo jestem szczęśliwa. Spokojna. Pozytywna.
Zniknęło wszystko co ostatnimi czasy mnie drażniło. Wkurzało. Irytowało. Doprowadzało do łez...
Teraz wszystko jest możliwe...
Jeden mały człowieczek a taka zmiana w głowie...
Super! Fajnie, ze nie masz zadnego baby blusa :)
A co do rozmiaru to zobaczysz jak szybko Miki zacznie rosnac na cycowym mleczku ;)

Hej, ja wczoraj tylko Was czytałam , nie miałam nic kreatywnego do dodania :D
Noce są dla mnie coraz gorsze, kręcę się , przełożenie się z boku na bok to ból :/ jeszcze mama mi powiedziała wczoraj, że brzuch mi opadł :o i faktycznie od kilku dni mam przeczucie, że nie dotrwam do terminu..a to jeszcze miesiąc.
Wszystkie ubranka mam już gotowe, zostały mi pieluchy do wyprania i wyprasowania, ale to może jutro.
Dzisiaj na urodziny chrześniaka po południu .

reklama
Hej, ja wczoraj tylko Was czytałam , nie miałam nic kreatywnego do dodania :D
Noce są dla mnie coraz gorsze, kręcę się , przełożenie się z boku na bok to ból :/ jeszcze mama mi powiedziała wczoraj, że brzuch mi opadł :o i faktycznie od kilku dni mam przeczucie, że nie dotrwam do terminu..a to jeszcze miesiąc.
Wszystkie ubranka mam już gotowe, zostały mi pieluchy do wyprania i wyprasowania, ale to może jutro.
Dzisiaj na urodziny chrześniaka po południu .
Z tym obniżającym się brzuchem to różnie może być :) nam położna na szkole rodzenia mówiła że są kobiety którym opadnie miesiąc przed , a są takie którym wcale nie opadnie i też jest wszystko dobrze :) także tym bym się nie martwiła na Twoim miejscu :)

Do góry