Badali jej poziom glukozy z krwi po pierwszym karmieniu wczoraj i dzisiaj z rana.Super, teraz juz na pewno bedzie tylko lepiej malutka jest bardzo dzielna, z reszta Ty tez!
@seremida moze przemknie Ci moje pytanie, czy Twoja córcia miała jakieś dodatkowe badania ze względu na cukrzyce? Nie wiem jak jest u mnie w szpitalu i czego ewentualnie moglabym wymagac.
reklama
Mnie nie opadł w żadnej ciążyZ tym obniżającym się brzuchem to różnie może być nam położna na szkole rodzenia mówiła że są kobiety którym opadnie miesiąc przed , a są takie którym wcale nie opadnie i też jest wszystko dobrze także tym bym się nie martwiła na Twoim miejscu
Adell1994
Fanka BB :)
O to nie pospałaś tej nocy . A jak się czujesz ? Skurcze dokuczają czy póki co spokój ?A ja się zwlekam z łóżka, zasnęłam chyba po 5. Drugie śniadanko i bierzemy się do pracy.
Wyniki ok?Badali jej poziom glukozy z krwi po pierwszym karmieniu wczoraj i dzisiaj z rana.
Adell1994
I tu mnie pocieszasz bo ja nadal mam brzuch pod cyckami, a termin tuż tużMnie nie opadł w żadnej ciąży
18grudzien
No hejka wstałam dopiero pije kawę jakis debilny pies w nocy szczękal ale to cała noc dziś pojde wybadac czyj to? Bo tak nigdy nikt psa nie zostawial oj zadyme zrobię
GoJ jak dobrze że wróciłaś do pionu ja też chce!!!!!! A dlaczego nie masz kasy? Ja w sierpniu normalnie dostałam 500 i rodzinne a wnioski składalam 1 sierpnia ale to na wrzesień się składa więc powinnaś normalnie mieć kasę! Zadzwoń do nich i daj znać
Ja jak mąż odbierze mnie ze szpitala od razu skoczymy do urzędu po pesel dostaje się od ręki nie będę później po cesrace jeździć a mam do miasta tego 15km
Nie wiem co dziś na obiad???? Pomysły dawać
Narazie jeszcze lezymy są wakacje więc lenistwo
GoJ jak dobrze że wróciłaś do pionu ja też chce!!!!!! A dlaczego nie masz kasy? Ja w sierpniu normalnie dostałam 500 i rodzinne a wnioski składalam 1 sierpnia ale to na wrzesień się składa więc powinnaś normalnie mieć kasę! Zadzwoń do nich i daj znać
Ja jak mąż odbierze mnie ze szpitala od razu skoczymy do urzędu po pesel dostaje się od ręki nie będę później po cesrace jeździć a mam do miasta tego 15km
D
Deleted member 180961
Gość
Ale mnie maly cisnie na doły kazdy ruch juz mi sprawia bol, czuje sie mega ociężała i pełna w środku, a brzuch spina sie non stop :/ dobrze, ze juz tak blisko, bo czuje sie coraz gorzej fizycznie [emoji31] dzis skonczony 37 tydzien, rowno 3 tygodnie do terminu [emoji1320]
@Bajdelka35 u mnie dzisiaj zurek bo mam zawekowany, a na drugie wjezdza kurczaczek z kwestii smaku -> Link do: Filety drobiowe w sosie z gorgonzoli
@Bajdelka35 u mnie dzisiaj zurek bo mam zawekowany, a na drugie wjezdza kurczaczek z kwestii smaku -> Link do: Filety drobiowe w sosie z gorgonzoli
Adell1994
U mnie dzisiaj kapuśniak na drugie nie wiem jeszcze , chyba makaron z sosem pomidorowym z tuńczykiemNo hejka wstałam dopiero pije kawę jakis debilny pies w nocy szczękal ale to cała noc dziś pojde wybadac czyj to? Bo tak nigdy nikt psa nie zostawial oj zadyme zrobię
18grudzien
Chyba zrobię żurek o będzie z głowy dziękiAle mnie maly cisnie na doły kazdy ruch juz mi sprawia bol, czuje sie mega ociężała i pełna w środku, a brzuch spina sie non stop :/ dobrze, ze juz tak blisko, bo czuje sie coraz gorzej fizycznie [emoji31] dzis skonczony 37 tydzien, rowno 3 tygodnie do terminu [emoji1320]
Mi też się nie chce jeść ale dzieci chcą hehe
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
U mnie spokój. Wczoraj troszkę spinał mi się brzuch. Ale to po masażu , położna mi zaleciła. A tak to nic .O to nie pospałaś tej nocy . A jak się czujesz ? Skurcze dokuczają czy póki co spokój ?