Adell1994
Fanka BB :)
Ale szybko gratulacje Daj później znać jak się czujeszMy już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale szybko gratulacje Daj później znać jak się czujeszMy już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.
My już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.
No nie dziwię się że jesteś zdenerwowana, już pewnie byłaś nastawiona że to dzisiaj i że będziesz miała za sobą . Oby jutro już Cię przyjęli na oddział .Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
Gratulacje [emoji4]szybciutko poszło. Odpoczywaj [emoji4]i koniecznie daj znać co u Was [emoji4][emoji4]My już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.
Hola hola, za kogo mnie macie!? Ja tez mam czapeczke
A do szpitala mam spakowane tylko narazie japonki gumowe.
Jakos mi nie po drodze zeby kupic inne klapki. Ciagle zapominam.
W razie co bede je poprostu wycierac po prysznicu.
Ale zapisze sobie na kartce zeby kupic jakies gumiaki. A nuz zdaze
Pajacyki chyba najwygodniejsze[emoji4] Fajnie, że udalo się tak szybko załatwić wizytę. W końcu będziesz spokojniejsza.Ja znow mam tylko 5 pajacykow heh.
My już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.
Ale szybko! Super! Gratuluję!
Hmm. A nie miała to być 11:30?
Nic dziwnego, że jesteś zła..Oby jutro wszystko poszło według planuDzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
Gratulacje !! Super, ze tak szybkoMy już po. Mała waży 3200g. Za 2h mają przynieść ją na karmienie. Później się odezwę. Idę na spoczynek.