reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
No nie dziwię się że jesteś zdenerwowana, już pewnie byłaś nastawiona że to dzisiaj i że będziesz miała za sobą . Oby jutro już Cię przyjęli na oddział .

Hola hola, za kogo mnie macie!? Ja tez mam czapeczke :laugh2:

A do szpitala mam spakowane tylko narazie japonki gumowe.
Jakos mi nie po drodze zeby kupic inne klapki. Ciagle zapominam.
W razie co bede je poprostu wycierac po prysznicu.
Ale zapisze sobie na kartce zeby kupic jakies gumiaki. A nuz zdaze :-p

Ja też mam tylko klapki i nie biorę nic więcej
Tzn z butów nic więcej

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
Nic dziwnego, że jesteś zła..Oby jutro wszystko poszło według planu

reklama
Do góry