reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@seremida trzymam kciuki za dzisiaj :) troszkę zazdroszczę, że już za chwilę będziecie rodzicami :*
@Adell1994 kupilam 2 pary klapek tych w martesie , tylko dwa różne kolory i z tej takiej pianki :) dziwne, bo musiałam wziąć o nr większe niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że to opuchlizna a nie rozmiar, bo w czym ja będę chodzić na jesień i co zrobię z moimi wszystkimi butami?!
Wczoraj dostałam zamówienie z gemini, dzisiaj może poprasuję troszkę i jutro planuje się spakować :) będę musiała jeszcze dokupić te karmniki
I jeszcze zastanawiam się, jakie ubranka do szpitala dla małego, bo większość mam bodow i spodenek , mam może tylko 2 pajacyki na 56 i się zastanawiam, czy nie kupić
Słyszałam że czasem pod koniec ciąży kobiety noszą buty o rozmiar większe . Myślę że po porodzie wszystko wróci do normy :) te klapki ja też mam z takiej pianki , w stylowym kolorze ni to róż ni pomarańcz :D
Ja na wyjście mam body z krótkim , śpiochy , sweterek i oczywiście czapeczkę :D no i kocyk do okrycia gdyby było chłodno :)

reklama
Słyszałam że czasem pod koniec ciąży kobiety noszą buty o rozmiar większe . Myślę że po porodzie wszystko wróci do normy :) te klapki ja też mam z takiej pianki , w stylowym kolorze ni to róż ni pomarańcz :D
Ja na wyjście mam body z krótkim , śpiochy , sweterek i oczywiście czapeczkę :D no i kocyk do okrycia gdyby było chłodno :)
Mi też stopa urosła do rozmiaru 40 [emoji33] koleżanka mówiła że stopa już nie wróci do stanu z przed ciąży

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
No nie zaciekawie Polska służba zdrowia , czego się spodziewać. Jeszcze jedna noc przed Tobą bez dzidzi jutro już ja będziesz miała w ramionach

Też byłabym zła...

reklama
Hola hola, za kogo mnie macie!? Ja tez mam czapeczke :laugh2:

A do szpitala mam spakowane tylko narazie japonki gumowe.
Jakos mi nie po drodze zeby kupic inne klapki. Ciagle zapominam.
W razie co bede je poprostu wycierac po prysznicu.
Ale zapisze sobie na kartce zeby kupic jakies gumiaki. A nuz zdaze :-p
Czapeczka musi być :D

Do góry