reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@seremida trzymam kciuki za dzisiaj :) troszkę zazdroszczę, że już za chwilę będziecie rodzicami :*
@Adell1994 kupilam 2 pary klapek tych w martesie , tylko dwa różne kolory i z tej takiej pianki :) dziwne, bo musiałam wziąć o nr większe niż zazwyczaj. Mam nadzieję, że to opuchlizna a nie rozmiar, bo w czym ja będę chodzić na jesień i co zrobię z moimi wszystkimi butami?!
Wczoraj dostałam zamówienie z gemini, dzisiaj może poprasuję troszkę i jutro planuje się spakować :) będę musiała jeszcze dokupić te karmniki
I jeszcze zastanawiam się, jakie ubranka do szpitala dla małego, bo większość mam bodow i spodenek , mam może tylko 2 pajacyki na 56 i się zastanawiam, czy nie kupić
Słyszałam że czasem pod koniec ciąży kobiety noszą buty o rozmiar większe . Myślę że po porodzie wszystko wróci do normy :) te klapki ja też mam z takiej pianki , w stylowym kolorze ni to róż ni pomarańcz :D
Ja na wyjście mam body z krótkim , śpiochy , sweterek i oczywiście czapeczkę :D no i kocyk do okrycia gdyby było chłodno :)

reklama
Słyszałam że czasem pod koniec ciąży kobiety noszą buty o rozmiar większe . Myślę że po porodzie wszystko wróci do normy :) te klapki ja też mam z takiej pianki , w stylowym kolorze ni to róż ni pomarańcz :D
Ja na wyjście mam body z krótkim , śpiochy , sweterek i oczywiście czapeczkę :D no i kocyk do okrycia gdyby było chłodno :)
Mi też stopa urosła do rozmiaru 40 [emoji33] koleżanka mówiła że stopa już nie wróci do stanu z przed ciąży

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle

Dzieki dziewczyny za kciuki, ale ja wracam do domu, bo nie ma miejsc i wstrzymali dzis przyjecia na planowe cesarki, jutro mam przyjechac rano. Jestem wkurzona, bo nie lubie takiego odsylania. Mam nadzieje, ze jutro mnie nie odesla, bo mnie szlag trafi z tym jezdzeniem bez sensu. Zrobili mi ktg i badanie i tyle
No nie zaciekawie Polska służba zdrowia , czego się spodziewać. Jeszcze jedna noc przed Tobą bez dzidzi jutro już ja będziesz miała w ramionach

Też byłabym zła...

reklama
Hola hola, za kogo mnie macie!? Ja tez mam czapeczke :laugh2:

A do szpitala mam spakowane tylko narazie japonki gumowe.
Jakos mi nie po drodze zeby kupic inne klapki. Ciagle zapominam.
W razie co bede je poprostu wycierac po prysznicu.
Ale zapisze sobie na kartce zeby kupic jakies gumiaki. A nuz zdaze :-p
Czapeczka musi być :D

Do góry