reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziękuję ;*Ja to już dwie wizyty temu usłyszałam, że się nie przekręci. Jestem w 3%, u których dzieci się nie przekręcają. U Ciebie jest jeszcze chwila, więc może akurat..
A ja wczoraj miałam.wizytę (36+2) i młoda była główką a dziś na wizycie u diabetolog miednicowo...masakra osiwieję...żeby jeszczd tak się kręciła...już mam czarny scenariusz CC

reklama
Jadę autobusem i usiadłam koło babki która ma takie perfumy jakie zawsze używała moja szefowa. A że wiecie lub niektóre nie, że przez nią to ma tabletkach byłam i ogólnie ma terapii, to wyobraźcie sobie jak to zapach jednak silny zmysł.
Dostałam jakieś nerwicy, zaczęłam się trząść a brzuch taki skurcz jakiego nigdy nie miałam.. wysiadłem z autobusu i czekam na następny!!! Takie jazdy mam :(

Jadę autobusem i usiadłam koło babki która ma takie perfumy jakie zawsze używała moja szefowa. A że wiecie lub niektóre nie, że przez nią to ma tabletkach byłam i ogólnie ma terapii, to wyobraźcie sobie jak to zapach jednak silny zmysł.
Dostałam jakieś nerwicy, zaczęłam się trząść a brzuch taki skurcz jakiego nigdy nie miałam.. wysiadłem z autobusu i czekam na następny!!! Takie jazdy mam :(
Kurczę to faktycznie musiała być okropna kobieta skoro wywołuje w Tobie aż takie emocje . Dobrze że wysiadłaś , poczekasz spokojnie na kolejny autobus i pojedziesz dalej .

Szyjka się skróciła, brzuch opadł.
Usg nie zrobi nie ma takiej potrzeby, w każdej chwili mogę zacząć rodzic..
Mała ułożona główka do dołu, jeśli nocne skurcze nie ustąpią to przyspiesza skracanie się szyjki..
A który to tydzień dokładnie ? Masz obawy ,że już możesz urodzić ?

reklama
Do góry