reklama
anika1203
Fanka BB :)
Trzymany kciuki [emoji6]daj znać po wizycieBędę się śmiała jak powie ,że wszystko w porządku [emoji16][emoji16][emoji16] desperatka , normalnie desperatka ! zmykam się ubrać
Angelika89
Czyli po ilu godz. pionizuja? Bo ja slyszalam, ze po 6.. czyli w srode bedziesz juz miec cc? Ja w srode ide na oddzial i prawdopodobnie w czwartek ccJa już po konsultacji anestezjologicznej. Zakwalifikowali mnie do CC, szok... [emoji23]
Pani ordynator OIOMu uświadomiła mnie, że w świetle nowych badań po znieczuleniu podpajęczynówkowym wcale nie trzeba leżeć ani 12, ani 24h tylko po ustąpieniu znieczulenia należy jak najszybciej wstać, co zapobiega powstawaniu zrostom i zakrzepom, a popunkcyjny ból głowy może wystąpić zarówno u osoby, która leżała plackiem, jak i u osoby, która zaraz po ustąpieniu odrętwienia wstała. Ale wiadomo, jak to na oddziałach jest.. jeszcze starymi zasadami lecą i każą plackiem leżeć..
majapszczolka242
@aleksandra2601 gratulacje Franek cudny a poród jak z filmu.
Hej mam pytanie Ty miałaś skierowanie na to CC napisz mi jak to wygląda dzwoniłaś, umawialas się czy od razu pojechałaś z tym skierowaniem i ustaliłas datę kiedy masz się pojawić .. bo mi dziś Urolog wypisał skierowanie a jutro ma jeszcze mój ginekolog mi daćI tak powinno to wyglądać. W Słupsku to chociaż stołówka jest dodatkowo, sklepik, kiosk. A tu u mnie komuna. Do żabki naprzeciwko trzeba latać Narazie cisza. I na zamkniętym i tu.
Adell1994
Ja ostatnio jadłam wędzonego łososia miałam taką ochotę że musiałam go zjeść nie wiem czy znasz mamęginekolog i jej bloga i ona mówiła że można w ciąży jeść wędzone rybyDziewczyny głupie pytanie mam [emoji39]czy Wy macie ryby wędzone w ciąży?? Wczoraj ciotka przywiozła z nad morza i się Tak zastanawiam czy opedzlowac trochę czy lepiej raz spokój?
KINDERBUENOO88
Ja ostatnio jadłam wędzonego łososia miałam taką ochotę że musiałam go zjeść nie wiem czy znasz mamęginekolog i jej bloga i ona mówiła że można w ciąży jeść wędzone ryby
Ja jem wędzone
anika1203
Oki to w takim razie zaraz się biorę za pałaszowanie[emoji16]Ja ostatnio jadłam wędzonego łososia miałam taką ochotę że musiałam go zjeść nie wiem czy znasz mamęginekolog i jej bloga i ona mówiła że można w ciąży jeść wędzone ryby
reklama
JoAnnA250694
Ja tez dzisiaj wizyta ale wiem że 4 cesarka to jestem jakaś taka spokojna [emoji4] no i dwa tygodnie temu leżałam w szpitalu i wszystko wyszło dobrze