Mi aptekarka dała powiedziałam że takie po porodzie Stoperan truskawka. Ale nie wszystkie można. Miała inne ale powiedziała że po porodzie tamtych nie a te tak.A te elektrolity można w ciąży? Poka jakie mam kupić w razie w
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Ja siedzę na kiblu. Boli mnie dziś żołądek i mam nerwobóle. Czekam na wizytę jak na wybawienie jakieś. Od wczoraj 1.5 kg więcej. Chyba woda mi się zatrzymała.
Nie fajnie. Kiedy ta wizyta?Ja siedzę na kiblu. Boli mnie dziś żołądek i mam nerwobóle. Czekam na wizytę jak na wybawienie jakieś. Od wczoraj 1.5 kg więcej. Chyba woda mi się zatrzymała.
Adell1994
Fanka BB :)
Może podświadomie bardzo się denerwujesz zbliżającym się porodem ?Ja siedzę na kiblu. Boli mnie dziś żołądek i mam nerwobóle. Czekam na wizytę jak na wybawienie jakieś. Od wczoraj 1.5 kg więcej. Chyba woda mi się zatrzymała.
Adell1994
Fanka BB :)
O to w szpitalu Full wypas , u nas tylko mały sklepik z jakimiś pierdołami i oczywiście ceny z kosmosu . Dlatego jeśli mi czegoś braknie to mój S. będzie musiał dowieźćW ogóle chyba adrenalina mnie trzyma bo padam na ryj a spać nie mogę. Czekam na tego mojego syna i czekam. Zaraz w drodze na wakacje mają przyjechać moi mężczyźni na chwilę. Tu na Madalińskiego są takie patia gdzie można kupić ciuchy. Zrobić zdjęcia. Jest InMedio. Na 3p. restauracja śniadania. Obiady. Przystawki. Kuchnia regionalna jest apteka. Więc właściwie wszystko pod ręką choć brakuje mi ławek i jakiegoś mini parku na zewnątrz...
Sale 3 osobowe w większości wszystkie z łazienką. Także nie jest tragicznie. Leże z wcześniakiem po cc i wczesniakiem z 35tc
Na stronie Alles są fajne.Hejka napisz mi ewentualnie jakby się okazało u mnie ze jednak będę karmić aczkolwiek nie wiem tego czy dam radę ale załóżmy że dałam to gdzie mam kupić stanik do karmienia na swoje wielkie bufory??? Ja ogólnie kupuje w firmy gorsenia i mam rozm 85 j chyba muszę zerknąć bo dawno nie brałam
Na pewno będzie wszystko ok i niedługo Miki będzie z Tobą!Byłam o 12 zleciła mu badania krwi i jak będą ok to mi go dadza...
U nas to nic nie ma [emoji23]O to w szpitalu Full wypas , u nas tylko mały sklepik z jakimiś pierdołami i oczywiście ceny z kosmosu . Dlatego jeśli mi czegoś braknie to mój S. będzie musiał dowieźć
U
użytkownik 180176
Gość
W ogóle o tym nie myślę , bo przestałam się nakręcać. Rano złapało mnie jak wstałam do męża. Ale luzik...Może podświadomie bardzo się denerwujesz zbliżającym się porodem ?
Jestem dzielną dziewczynką
U
użytkownik 180176
Gość
Dziś ok 15 .Nie fajnie. Kiedy ta wizyta?
U
użytkownik 180176
Gość
No ale fakt. Podświadomość może też swoje robić.Może podświadomie bardzo się denerwujesz zbliżającym się porodem ?
reklama
Ja już po konsultacji anestezjologicznej. Zakwalifikowali mnie do CC, szok... [emoji23]
Pani ordynator OIOMu uświadomiła mnie, że w świetle nowych badań po znieczuleniu podpajęczynówkowym wcale nie trzeba leżeć ani 12, ani 24h tylko po ustąpieniu znieczulenia należy jak najszybciej wstać, co zapobiega powstawaniu zrostom i zakrzepom, a popunkcyjny ból głowy może wystąpić zarówno u osoby, która leżała plackiem, jak i u osoby, która zaraz po ustąpieniu odrętwienia wstała. Ale wiadomo, jak to na oddziałach jest.. jeszcze starymi zasadami lecą i każą plackiem leżeć..
Pani ordynator OIOMu uświadomiła mnie, że w świetle nowych badań po znieczuleniu podpajęczynówkowym wcale nie trzeba leżeć ani 12, ani 24h tylko po ustąpieniu znieczulenia należy jak najszybciej wstać, co zapobiega powstawaniu zrostom i zakrzepom, a popunkcyjny ból głowy może wystąpić zarówno u osoby, która leżała plackiem, jak i u osoby, która zaraz po ustąpieniu odrętwienia wstała. Ale wiadomo, jak to na oddziałach jest.. jeszcze starymi zasadami lecą i każą plackiem leżeć..