reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jestem 4 dni przed tobą! :)
U mnie wszystko póki co dzieje się tak punktualnie i zgodnie z informacjami w książkach, że serio zaczęłam wierzyć w to że urodzę w terminie. Ale brzucho już tak mi ciąży, że ten ostatni miesiąc to chyba będzie droga przez mękę. Byle nie przenosić! 4 września mam teraz wizytę u gina i pobieranie gbs. Wyprawka prawie skompletowana, torby do szpitala spakowane :)
Dziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem :biggrin2:
Super! Kciuki do trzymania mi się kończą haha :D

Ja identyczny termin;) 20 wrzesnia ;) ale u mnie jeszce zadnego rozwarcia nic sie z szyjka nie dzieje poza tym ze lozysko stosunkowo stare.. wiec raczej bd szybciej niż pozniej ;)

U mnie jeszcze kilka dni temu bywały jakieś pojedyncze skurcze, kłucie, bóle okresowe ale ostatnimi czasy cisza ... Więc jeszcze różnie może być :) ale z drugiej strony szyjka miękka, krótka, główka baaardzo nisko, może to cisza przed burzą?:szok:

reklama
U mnie wszystko póki co dzieje się tak punktualnie i zgodnie z informacjami w książkach, że serio zaczęłam wierzyć w to że urodzę w terminie. Ale brzucho już tak mi ciąży, że ten ostatni miesiąc to chyba będzie droga przez mękę. Byle nie przenosić! 4 września mam teraz wizytę u gina i pobieranie gbs. Wyprawka prawie skompletowana, torby do szpitala spakowane :) Super! Kciuki do trzymania mi się kończą haha :D

U mnie tez już wszystko uzbierane!
Torba spakowana. Wozek przygotowany, łóżeczko czeka na rozłożenie :)
Jaki wybrałaś wozek?

Do góry