reklama
anika1203
Fanka BB :)
Super!!trzymam kciuki . To albo ta pogoda tak na Was wpłynęła albo ta pełnia [emoji23] czy tam prawie pełnia [emoji6]Dziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem
RooibosGirl
Jasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowaneU mnie tez już wszystko uzbierane!
Torba spakowana. Wozek przygotowany, łóżeczko czeka na rozłożenie
Jaki wybrałaś wozek?
Wyrodna matka ze mnie i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki
Kasia_tbg
Aktywna w BB
U mnie dyszka w skończonym 39 tc.A ile kg nabralyscie?
Adell1994
Ja też nie mam ani jednej zabawkiJasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane
Mama7
Ja też nieJasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane
d_dream
Jasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy [emoji4] łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane [emoji4]
Wyrodna matka ze mnie i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki [emoji1]
Ja postawiłam na Graco Symbio. W kolorze czarnym [emoji4]
Tez mam wszystko poprasowane, i poprane [emoji4]
Oj tam nie taka wyrodna! Wszystko przyjdzie z czasem [emoji4]
anika1203
Zabawek, gryzakow, grzechotek też jeszcze nie kupiłam [emoji16] Na dziś mam jeszcze prasowanko już chyba ostatnie, także wszystko będzie gotowe [emoji6]chyba, że o czymś zapomniałamJasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane
reklama
d_dream
U mnie dyszka w skończonym 39 tc.
W 1wszej ciazy 24.
Dzisiaj 36 tc + 15 kg