reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny najwyraźniej dzisiaj dwie Anie będą rodzić poniewaz od rana dość intensywnie odchodzą mi wody. Skurcze co 5 min. wiec chyba synek zdecydował się przyjść na świat równe dwa tygodnie przed terminem :biggrin2:
Super!!trzymam kciuki . To albo ta pogoda tak na Was wpłynęła albo ta pełnia [emoji23] czy tam prawie pełnia [emoji6]

U mnie tez już wszystko uzbierane!
Torba spakowana. Wozek przygotowany, łóżeczko czeka na rozłożenie :)
Jaki wybrałaś wozek?
Jasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy :) łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane :)
Wyrodna matka ze mnie i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki :D

Jasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy [emoji4] łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane [emoji4]
Wyrodna matka ze mnie i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki [emoji1]

Ja postawiłam na Graco Symbio. W kolorze czarnym [emoji4]
Tez mam wszystko poprasowane, i poprane [emoji4]
Oj tam nie taka wyrodna! Wszystko przyjdzie z czasem [emoji4]

Jasnoszary z czarnym stelażem Adamex Vicco. Od miesiąca stoi u rodziców w domu i gubi fabryczne zapachy :) łóżeczko też stoi sobie od kilku tygodni i czeka. Wszystko poprane, poprasowane :)
Wyrodna matka ze mnie i nie kupiłam jeszcze ani jednej zabawki :D
Zabawek, gryzakow, grzechotek też jeszcze nie kupiłam [emoji16] Na dziś mam jeszcze prasowanko już chyba ostatnie, także wszystko będzie gotowe [emoji6]chyba, że o czymś zapomniałam

reklama
Do góry