RooibosGirl
Fanka BB :)
Kasiaczek, ale super! Jak ja się cieszę, że wszystko jest u Was w porządku! Gratulacje!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiaczek, ale super! Jak ja się cieszę, że wszystko jest u Was w porządku! Gratulacje!!!
Gratulacje!!!Dobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziś rodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
Gratulacje!!!
Jak pracowałam jako pomoc apteczna to pamiętam jak kiedyś z drugą pomocą chwilę pośmiałyśmy się nad tymi musującymi czopkami eva/quevaque? dla ciezarnych na zaparcia?
Ja dzisiaj rano jakoś od 9 do 12 sprzątałam i kompletnie zapomniałam o śniadaniu. Jeszcze kilka tygodni temu byłoby to kompletnie nie do pomyśleniaW ogóle czy wam też apetyt spadł ? Ja bym mogła zjeść lekkie śniadanie i obiad. Nie mam już wilczego glodu
Mi tylko robi się ciężko przez noszenie dodatkowych kilogramówSpokojnie my z końca kolejki
Ojej, ale przecież wszystko będzie dobrze. No musi byćZnaczy grzeją mi małego bo coś zziębnięty był. Przynajmniej tak mówiły mi. Dwie godz go miałam na sobie a teraz dwie się grzeje ... już się nie mogę doczekać aż oddadzą
Dobra. Pora się pochwalić. Nie było mnie dziś rodziłam. 13:45 syn 2850 , od razu chciał do cyca i tak dwie godz cyc cyc cyc. Matka jako tako. W sumie ok całkiem tylko ciężko się przyzwyczaić do krwawienia
O kurcze! To ladny rozjazd... Ale maly w porzadku? Zdrowiutki chlopak na pewno !No szacowane na dziś było 3300. Widać ile usg się może mylić. Ponad tydz temu coś koło 3100 wychodziło.
Nacierpisz się dziewczyno niemilosiernie [emoji21] skoro 37 tc skonczony to nie mogliby Ci ulżyć w cierpieniu i wywołać już poród lub zrobić cc ?Gratulacje, jak ja Ci zazdroszczę że już masz po wszystkim i tego lekarza który też pomyślał o Tobie i Twoich nerkach i się cieszę z Twojej małej dzidzi Mnie wypuścili ze szpitala bo nie chciałam dalej brać tej morfiny .. i nadal cierpię już nie daje rady a zaczął się dziś 37 tydzien..
Zdrówka życzę
Masz moje błogosławieństwo hehe oby jutro przyszła kolej na Ciebie [emoji6]Ej a mogę jutro ja urodzić? Proszę, proszę, proszeeee!