Kurde. Nie wyspałam się. Młodszy umówił się z kumplemo 8:00 i wybył ale kumpel zaspał i 8:15 stukał do drzwi... Więc zmuszona byłam ruszyć zad.. a jak wstałam mąż zapytał czy się jeszcze kładę czy robię śniadanie... no to niech zna litościwe serce Pana i zrobiłam śniadanie (no dobra sama już byłam głodna jak cholera) i tak coś co chwilę i co? I pewnie będę kimać za 2/3 h... ech...
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Termin mam na 01.09-taki wpisany w karte ciazy k tak juz zostalo.. oficjalnie wrzesniowka
Tak już mnie dziewczyny poprawily ciężko z głową i liczeniem w ciazy wybacz
Jakiś szybki ten sierpień.. już po połowie, a my w dwupakach..
Trzymam kciuki za dotrzymanie zaplanowanego terminu
Mama7
To moja 4 ciąża, ale dziecko będzie drugie. Ciąża całe szczęście przebiega prawidłowo i obeszło sie bez krwawień czy szpitali [emoji1] za 1,5 tygodnia donoszona bo termin na 19.09 więc będzie można odetchnąć. Mam nadzieję że nie przenoszę jak z synem [emoji4]
Postaram się od teraz regularnie Was śledzić i się udzielać [emoji6] dziekuje za przyjecie [emoji16]
Tym razem też chłopiec?
Mama7
Mi się śniło że miałam orgazm.
Słowo.
Pierwszy taki sen w całej ciąży.
I się obudziłam z brzuchem twardym jak skała.
Normalnie piłka wyskoczyła na samiuśkim dole brzucha. Chyba mnie ze 4-5 minut trzymało.
Brrr.
Teraz już ok.
Hihi ale sen..
majapszczolka242
W jakim wieku Twoi chłopcy zaczęli jeździć na takich rowerkach?Ja nie Ania ale zaliczyliśmy takowe jak weszły na rynek i POLECAM szybciej uczą się równowagi potem na normalnym.
Ja chcę Młodemu na drugie urodziny odpalic (30 sierpnia). Tylko nie mogę się zdecydować na konkretny model
majapszczolka242
No jakbym miała kasy jak lodu to kupiłabym FirstBike ale on kosztuje 400 złotych monet
Patrzyłam na Decathlonie jest taki za 140 i chyba jego kupię...
Patrzyłam na Decathlonie jest taki za 140 i chyba jego kupię...
M
Mar1
Gość
Też w kinderkraftcie mieliśmy problem z kołem, ale naprawili go w ramach reklamacji bez problemu.
D
Deleted member 178444
Gość
A co byś chciała?@StarAnia ekspertko nasza... Czy Ty się orientujesz w temacie rowerków biegowych?
RooibosGirl
Też tak robię, chyba że coś naprawdę wygląda jak wyjęte psu z gardła. Co innego trochę poprawić na szybko a co innego prasować takiego wygniota od zeraJa nie prasuję naszych ubrań, ściągam z suszarki i od razu składam małemu pierwsze prasowałam, później się okaże jak to będzie
Pierwszą turę ubranek dla małej prasowałam normalnym żelazkiem, a teraz część zwykłym żelazkiem, a część małym parowym, bo szybciej i wygodniej... Tym parowym to ja moge jeszcze długo prasować ubranka, lubię je, nieraz mnie uratowało. I przyznam się, że np. koszuli nie umiem wyprasować zwykłym żelazkiem, a tym parowym kopytkiem to żaden problem.
@GoJ, a co w ogóle teraz dzieje się w tym Twoim przyszłym mieszkaniu? Tam teraz trwa remont?Ja Naszych też nie. Dla młodego to babcie zagoniłam bo ona lubi a pranie zrobiła pralka plus Bartek. Ja się lenię zostały mi dwa tygodnie NIC NIE ROBIENIA potem szkoła noworodek przeprowadzka jeszcze będę miała roboty a żelazko będzie ostatnią rzeczą jaką kupię
reklama
kasiaczek89pl
@StarAnia mój dziś też drzwi szuka i też uważam to za cholernie nieprzyjemne...
Coś mądrego jeszcze miałam pisać ale jak zwykle szlag mi myśl trafił...
A ja się już póki co nie pocę... W nocy to nawet zimno w sensie okno otwarte a ja pod kołdrą. W dzień znośnie. Także spoko. Niech już cieplej nie będzie do przyszłego roku.
Generalnie teraz poza tym że boli czuję sie (mówię szeptem) nieźle...
Nie wykrakaj se czego