majapszczolka242
Fanka BB :)
Zazdroooo...A w ogóle jak to CUDOWNIE jest NIE MIEĆ ZGAGI
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdroooo...A w ogóle jak to CUDOWNIE jest NIE MIEĆ ZGAGI
Ja nie mam w ogole to akurat bylo mi oszczedzoneZazdroooo...
A ja jednak jakos sie boje, a maz jeszcze bardziej. Moze nie warto, bo nie wiem czy odwazylabym sie wejsc do jeziora...pewnie strachy na wyrost.Tzn. Nie sama, z rodzicami moimi. Natomiast najpewniej czuję się u boku męża, więc niech już wraca po nas najprawdopodobniej jutro, i do nd jesZcze razem zostaniemy tu.
Napady paniki potrafiłam mieć też w domu, ale najczęściej przed samym wyjściem i jak już gdzieś byłam. Mam nadzieję że to już nie wróci. Teraz z perspektywy czasu wiem, że to głupio musiało wyglądać patrząc z boku na mnie.
Grunt, że mam wsparcie w mężu, że mnie akceptuje taka jaka jestem.
Jasne. Opowiedz, co u Ciebie? Jak ciąża przebiega? Jak samopoczucie?Cześć dziewczyny wiem ze wiekszosc mnie nie zna, na poczatku sie zglosilam. Potem mialam duzo zawieowan, brak czasu na cokolwiek. Teraz wiec czuje potrzebe kontaktu z ludzmi, brak mi czegos do czytania, nie moge spac i nudze sie. Przyjmiecie mnie jeszcze czy mam isc sio?
Witamy napisz coś o sobie , to pierwsza ciąża ? i na kiedy termin ?Cześć dziewczyny wiem ze wiekszosc mnie nie zna, na poczatku sie zglosilam. Potem mialam duzo zawieowan, brak czasu na cokolwiek. Teraz wiec czuje potrzebe kontaktu z ludzmi, brak mi czegos do czytania, nie moge spac i nudze sie. Przyjmiecie mnie jeszcze czy mam isc sio?