Straaaasznie długo wytrzymałaś ja po dwóch atakach paniki poleciałam do psychiatry po pomoc.Różne, z ostatnich co pamiętam to hydroxyzyne afobam i coś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy, bo nie przywiązuje uwagi na nazwy ceny i twarze [emoji6]
Winie trochę rodziców bo problem zaczął się od 14 roku a oni nie chcieli do psychiatry bo to wstyd i sama walczylam z tym. Dopiero po drugim porodzie już nie miałam siły i z mężem stwierdziliśmy że inaczej sobie nie poradzę.
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Super że masz takiego cudownego męża który Cię wspiera i pomaga w tym wszystkim czuć się lepiejRóżne, z ostatnich co pamiętam to hydroxyzyne afobam i coś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy, bo nie przywiązuje uwagi na nazwy ceny i twarze [emoji6]
Winie trochę rodziców bo problem zaczął się od 14 roku a oni nie chcieli do psychiatry bo to wstyd i sama walczylam z tym. Dopiero po drugim porodzie już nie miałam siły i z mężem stwierdziliśmy że inaczej sobie nie poradzę.
Chloe.Chloe
I tego Ci zycze jestes jednak bardziej zaawansowana w ciazy . Mi test (blady) wyszedl dopiero 6.01 (data spodziewanej miesiaczki.A mnie teraz już rybka, bylebym 3 i 8 września była w domu, bo 3 Weronika ma urodziny dla dzieci, a 8 dla rodziny. I żeby młody był na tyle mały, żebym dała rade go wypchnąć.
Ostatnia edycja:
Aw80
Aktywna w BB
Poznaliśmy się gdy miałam 17 lat on 19. Pamiętam jak zaprosił mnie do kina, ja oczywiście w pierwszej chwili radości się zgodziłam. Jednak na drugi dzień zmieniłam zdanie bo wystraszylam się ataku paniki i zrezygnowałam. Całe szczęście on nie dał za przegrana. Chodziliśmy 6lat i codziennie się widzieliśmy bez dnia przerwy, w domu było ok, ale przy każdym wyjściu był non stop dialog:Super że masz takiego cudownego męża który Cię wspiera i pomaga w tym wszystkim czuć się lepiej
Ja~a jak będę się źle czuła?
On~ to wrócimy do domu.
Dobrze ze mu się to nie znudziło.
Adell1994
A to taka miłość od nastoletnich czasów piękna historia , dobrze trafić na takiego mądrego mężczyznę całe szczęście, że się nie zniechęcił pierwszą odmowąPoznaliśmy się gdy miałam 17 lat on 19. Pamiętam jak zaprosił mnie do kina, ja oczywiście w pierwszej chwili radości się zgodziłam. Jednak na drugi dzień zmieniłam zdanie bo wystraszylam się ataku paniki i zrezygnowałam. Całe szczęście on nie dał za przegrana. Chodziliśmy 6lat i codziennie się widzieliśmy bez dnia przerwy, w domu było ok, ale przy każdym wyjściu był non stop dialog:
Ja~a jak będę się źle czuła?
On~ to wrócimy do domu.
Dobrze ze mu się to nie znudziło.
Chloe.Chloe
Podczytuje was dzisiaj zprzerwami stad moje komentarz troche po czasie
Ja po pobudce przed 5 zasnelam po 9 i spalam do 12. Potem bylam poza domem i dopiero chwile temu udalo mi sie Was doczytac.
Niestety, moje marzenie o wyjezdzie nad jezioro w te wakacje sie nie spelni. Znowu po dwoch dniach dobrego samopoczucia, czuje sie kiepsko- brzuch mnie boli, dziecko sie bolesnie rusza (czuje, ze nie ma tam miejsca), chodze meeega wooolno i z bolem miednicy, plecow i czego tam jeszcze... Moj przekonuje, ze dwie godziny jazdy to za daleko dla mnie i ze nie ma co ryzykowac, ze sie najezdze, a bede sie zle czuła... zal mi, ale chyba ma racje... moze na basen pojde jak mi sie nieco poprawi
Ja po pobudce przed 5 zasnelam po 9 i spalam do 12. Potem bylam poza domem i dopiero chwile temu udalo mi sie Was doczytac.
Niestety, moje marzenie o wyjezdzie nad jezioro w te wakacje sie nie spelni. Znowu po dwoch dniach dobrego samopoczucia, czuje sie kiepsko- brzuch mnie boli, dziecko sie bolesnie rusza (czuje, ze nie ma tam miejsca), chodze meeega wooolno i z bolem miednicy, plecow i czego tam jeszcze... Moj przekonuje, ze dwie godziny jazdy to za daleko dla mnie i ze nie ma co ryzykowac, ze sie najezdze, a bede sie zle czuła... zal mi, ale chyba ma racje... moze na basen pojde jak mi sie nieco poprawi
18grudzien
Miałam iść spać ale jeszcze jak zwykle mi się nie chce
Myślę ciągle o tej matce co jej trójka dzieci się utopila w Bałtyku Ehhhh co ona musi czuć aż normalnie nie wyobrażam sobie, a w ogóle już chyba 3 lata minęły od tej tragedii co ojciec zapomniał że wiezie córkę w samochodzie i poszedł do pracy strasznie to przeżywałam i myślałam o tym do tej pory siedzi mi to w głowie Ehhhh
Myślę ciągle o tej matce co jej trójka dzieci się utopila w Bałtyku Ehhhh co ona musi czuć aż normalnie nie wyobrażam sobie, a w ogóle już chyba 3 lata minęły od tej tragedii co ojciec zapomniał że wiezie córkę w samochodzie i poszedł do pracy strasznie to przeżywałam i myślałam o tym do tej pory siedzi mi to w głowie Ehhhh
18grudzien
Sorki za smety ale mnie takie rzeczy strasznie ruszają w jednej chwili stracić trójkę dzieci!!!! Naprawdę straszne,......
Dobra ochota na arbuza przechodzi ciekawe ciekawe
Dobra ochota na arbuza przechodzi ciekawe ciekawe
reklama
18grudzien
Nie to nie to! Dziś kupiłam kiełki rzodkiewki i jak zaczęłam je jeść to myślalam że nie przestanę więc chyba coś się u mnie zmienia ta ciąża jest naprawdę dziwna pod względem że coś mi brakuje a nie wiem co i mam niedosyt jakiśJa mam kilogram borówki w lodówce.
Prosto z Holandii z krzaczka. Mama mi przywiozła jak wróciła na ten pogrzeb.