reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Różne, z ostatnich co pamiętam to hydroxyzyne afobam i coś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy, bo nie przywiązuje uwagi na nazwy ceny i twarze [emoji6]
Winie trochę rodziców bo problem zaczął się od 14 roku a oni nie chcieli do psychiatry bo to wstyd i sama walczylam z tym. Dopiero po drugim porodzie już nie miałam siły i z mężem stwierdziliśmy że inaczej sobie nie poradzę.
Straaaasznie długo wytrzymałaś ja po dwóch atakach paniki poleciałam do psychiatry po pomoc.

reklama
Różne, z ostatnich co pamiętam to hydroxyzyne afobam i coś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy, bo nie przywiązuje uwagi na nazwy ceny i twarze [emoji6]
Winie trochę rodziców bo problem zaczął się od 14 roku a oni nie chcieli do psychiatry bo to wstyd i sama walczylam z tym. Dopiero po drugim porodzie już nie miałam siły i z mężem stwierdziliśmy że inaczej sobie nie poradzę.
Super że masz takiego cudownego męża który Cię wspiera i pomaga w tym wszystkim czuć się lepiej :)

A mnie teraz już rybka, bylebym 3 i 8 września była w domu, bo 3 Weronika ma urodziny dla dzieci, a 8 dla rodziny. I żeby młody był na tyle mały, żebym dała rade go wypchnąć.
I tego Ci zycze:) jestes jednak bardziej zaawansowana w ciazy ;). Mi test (blady) wyszedl dopiero 6.01 (data spodziewanej miesiaczki.

Ostatnia edycja:
Super że masz takiego cudownego męża który Cię wspiera i pomaga w tym wszystkim czuć się lepiej :)
Poznaliśmy się gdy miałam 17 lat on 19. Pamiętam jak zaprosił mnie do kina, ja oczywiście w pierwszej chwili radości się zgodziłam. Jednak na drugi dzień zmieniłam zdanie bo wystraszylam się ataku paniki i zrezygnowałam. Całe szczęście on nie dał za przegrana. Chodziliśmy 6lat i codziennie się widzieliśmy bez dnia przerwy, w domu było ok, ale przy każdym wyjściu był non stop dialog:
Ja~a jak będę się źle czuła?
On~ to wrócimy do domu.
Dobrze ze mu się to nie znudziło.

Poznaliśmy się gdy miałam 17 lat on 19. Pamiętam jak zaprosił mnie do kina, ja oczywiście w pierwszej chwili radości się zgodziłam. Jednak na drugi dzień zmieniłam zdanie bo wystraszylam się ataku paniki i zrezygnowałam. Całe szczęście on nie dał za przegrana. Chodziliśmy 6lat i codziennie się widzieliśmy bez dnia przerwy, w domu było ok, ale przy każdym wyjściu był non stop dialog:
Ja~a jak będę się źle czuła?
On~ to wrócimy do domu.
Dobrze ze mu się to nie znudziło.
A to taka miłość od nastoletnich czasów :) piękna historia , dobrze trafić na takiego mądrego mężczyznę :) całe szczęście, że się nie zniechęcił pierwszą odmową

Podczytuje was dzisiaj zprzerwami stad moje komentarz troche po czasie ;)
Ja po pobudce przed 5 zasnelam po 9 i spalam do 12. Potem bylam poza domem i dopiero chwile temu udalo mi sie Was doczytac.
Niestety, moje marzenie o wyjezdzie nad jezioro w te wakacje sie nie spelni. Znowu po dwoch dniach dobrego samopoczucia, czuje sie kiepsko- brzuch mnie boli, dziecko sie bolesnie rusza (czuje, ze nie ma tam miejsca), chodze meeega wooolno i z bolem miednicy, plecow i czego tam jeszcze... Moj przekonuje, ze dwie godziny jazdy to za daleko dla mnie i ze nie ma co ryzykowac, ze sie najezdze, a bede sie zle czuła... zal mi, ale chyba ma racje... moze na basen pojde jak mi sie nieco poprawi ;)

Miałam iść spać ale jeszcze jak zwykle mi się nie chce

Myślę ciągle o tej matce co jej trójka dzieci się utopila w Bałtyku Ehhhh co ona musi czuć aż normalnie nie wyobrażam sobie, a w ogóle już chyba 3 lata minęły od tej tragedii co ojciec zapomniał że wiezie córkę w samochodzie i poszedł do pracy strasznie to przeżywałam i myślałam o tym do tej pory siedzi mi to w głowie Ehhhh

Sorki za smety ale mnie takie rzeczy strasznie ruszają w jednej chwili stracić trójkę dzieci!!!! Naprawdę straszne,......

Dobra ochota na arbuza przechodzi ciekawe ciekawe

reklama
Ja mam kilogram borówki w lodówce.
Prosto z Holandii z krzaczka. Mama mi przywiozła jak wróciła na ten pogrzeb.
Nie to nie to! Dziś kupiłam kiełki rzodkiewki i jak zaczęłam je jeść to myślalam że nie przestanę więc chyba coś się u mnie zmienia ta ciąża jest naprawdę dziwna pod względem że coś mi brakuje a nie wiem co i mam niedosyt jakiś

Do góry