reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Już o wiele lepiej macie fotki początki zaplanowanego kącika i pokoju w sumie pokój duży nie jest tam śpimy z mężem, ale szafa przesuwna się mieści i jak widać łóżeczko wcisnelam i sama tam się mieszcze w ten kat aby małego położyć na przewijaku więc luzik jak zrobię we wrześniu na cito to pokaże efekt, ten na podłodze czarny worek to leżaczek bujaczek jest zawiniety, wózek będzie stał w przedpokoju bo mam bardzo duży i dużo miejsca aha i założyła te pojemniczki z Ikea koło przewijaka aby mieć kilka rzeczy pod ręką jak dziecko będzie na przewijaku

Bardzo fajnie to wyglada :) sprytnie to sobie wszystko urządziłaś, że jest tak kompaktowo :):)

Już o wiele lepiej macie fotki początki zaplanowanego kącika i pokoju w sumie pokój duży nie jest tam śpimy z mężem, ale szafa przesuwna się mieści i jak widać łóżeczko wcisnelam i sama tam się mieszcze w ten kat aby małego położyć na przewijaku więc luzik jak zrobię we wrześniu na cito to pokaże efekt, ten na podłodze czarny worek to leżaczek bujaczek jest zawiniety, wózek będzie stał w przedpokoju bo mam bardzo duży i dużo miejsca aha i założyła te pojemniczki z Ikea koło przewijaka aby mieć kilka rzeczy pod ręką jak dziecko będzie na przewijaku
Też mam te koszyczki, bardzo fajne są, bo można mieć pod ręką najważniejsze drobiazgi :)

To żadna filozofia piwo lub woda mocno gazowana mąką jajko ;) jak robię na słodko daję cukier wanilinowy jak na ostro odrobinę soli... pierwszy naleśnik zawsze ląduje w koszu ;) a i ja daję olej do ciasta naleśnikowego nie na patelnię

IMG_1072.JPG
identycznie robię

Załączniki

• IMG_1072.JPG
    IMG_1072.JPG
    223,4 KB · Wyświetleń: 299
Jejuu ... Ale jestem okropna dzisiaj. Tylko płakać mi się chce i nic mi nie pasuje :crazy: masakra jakaś.

Ja się decyduje na lewatywe, aż się boję co mogłoby się wydarzyć przy moich problemach z wyproznianiem ...

A na otarcie łez i poprawę nastroju ostatnie elementy wyprawki :biggrin2:

Załączniki

• 39060337_316387799104694_11150482424725504_o.jpg
    39060337_316387799104694_11150482424725504_o.jpg
    78,1 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry