18grudzien
Fanka BB :)
Dobra umieram się i jade do Dino po wodę i arbuza wkoncu lepiej ale była dziś masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam taką za 50 zeta bodaj tylko sercaMój mąż ma tajemniczy przepis z czasów jak jeszcze w cukierni pracował stąd takie dobre i nie gumowe a gofrownica taka domowa zwykła najtańsza za 50zl bodajże
Już o wiele lepiej macie fotki początki zaplanowanego kącika i pokoju w sumie pokój duży nie jest tam śpimy z mężem, ale szafa przesuwna się mieści i jak widać łóżeczko wcisnelam i sama tam się mieszcze w ten kat aby małego położyć na przewijaku więc luzik jak zrobię we wrześniu na cito to pokaże efekt, ten na podłodze czarny worek to leżaczek bujaczek jest zawiniety, wózek będzie stał w przedpokoju bo mam bardzo duży i dużo miejsca aha i założyła te pojemniczki z Ikea koło przewijaka aby mieć kilka rzeczy pod ręką jak dziecko będzie na przewijaku
Też mam te koszyczki, bardzo fajne są, bo można mieć pod ręką najważniejsze drobiazgiJuż o wiele lepiej macie fotki początki zaplanowanego kącika i pokoju w sumie pokój duży nie jest tam śpimy z mężem, ale szafa przesuwna się mieści i jak widać łóżeczko wcisnelam i sama tam się mieszcze w ten kat aby małego położyć na przewijaku więc luzik jak zrobię we wrześniu na cito to pokaże efekt, ten na podłodze czarny worek to leżaczek bujaczek jest zawiniety, wózek będzie stał w przedpokoju bo mam bardzo duży i dużo miejsca aha i założyła te pojemniczki z Ikea koło przewijaka aby mieć kilka rzeczy pod ręką jak dziecko będzie na przewijaku
To żadna filozofia piwo lub woda mocno gazowana mąką jajko jak robię na słodko daję cukier wanilinowy jak na ostro odrobinę soli... pierwszy naleśnik zawsze ląduje w koszu a i ja daję olej do ciasta naleśnikowego nie na patelnię
Też mam te koszyczki, bardzo fajne są, bo można mieć pod ręką najważniejsze drobiazgi
Chcę tę bluzęZobacz załącznik 887904 identycznie robię
Chcę tę bluzę
Już sobie przeczytałam i znów zaczęłam sobie wyobrażać poród jako coś fajnego
Nie wiem czemu, ale niektóre teksty jakoś mnie uspokajają i nie mogę się doczekać tego porodu