oluchapoducha
Fanka BB :)
Goj podaj przepis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic [emoji23] przeciwbólowo mogę paracetamol jedynie.@seremida. ty akurat najlepiej wiesz co z tym paluchem zrobić..
To żadna filozofia piwo lub woda mocno gazowana mąką jajko jak robię na słodko daję cukier wanilinowy jak na ostro odrobinę soli... pierwszy naleśnik zawsze ląduje w koszu a i ja daję olej do ciasta naleśnikowego nie na patelnięGoj podaj przepis
Ew. okład z sody na opuchluznę...Nic [emoji23] przeciwbólowo mogę paracetamol jedynie.
Jak P skończy się operacja to może podejdę tak poza kolejką do ortopedy do gabinetu może coś poradzi
Hihi mąż wczoraj zrobił ciasto więc dziś nasmazylamTy kusicielko też bym zjadła
Zostało chyba tylko się oszczędzać i okladac lodemMój ma dyżur do jutra rana akurat [emoji23] fikołka nie zrobiłam, ani więcej się nie poturbowałam, więc o tyle dobrze.Ogólnie z doświadczenia wiem, że małego palca nawet nie składają, nie gipsują, nie usztywniają. RTG chyba w ciąży mi nawet nie zrobią, więc nie wiem, czy jest sens iść tam siedzieć.
Mój mąż ma tajemniczy przepis z czasów jak jeszcze w cukierni pracował stąd takie dobre i nie gumowe a gofrownica taka domowa zwykła najtańsza za 50zl bodajżeStarania fajne takie zdjęcia dla porównania a gofry wyglądają super, ja zawsze lubię takiego zjeść nad morzem tu w stolicy nie jadam takich rzeczy, tym bardziej sama nie robiłam nigdy, chyba trzeba mieć dobry przepis. Ja naleśników nie potrafię smacznych usmażyć nawet. Ostatnio za to upiekłam którejś z was z przepisu te muffiny bananowe następnym razem dodałabym do nich orzechy włoskie pokruszone