reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja właśnie rozwiesiła drugie pranie, posprzątałam łazienkę, umylam podłogi. Wykapalam sie i ubrałam w czyste ciuchy by już czekać na mojego K- i otworzyłam sobie fantazje z wiśniami i cała wylałam na siebie....‍♀️♀️♀️

Smacznego..
Ja też jestem teraz taka niezdarna.. Ale staram się śmiać sama z siebie..;)

reklama
A to mój kącik. Jeszcze kilka drobiazgów typu naklejki na ścianę i lampka księżyc na ścianę.
IMG_20180813_191555.jpg
IMG_20180813_190141.jpg
IMG_20180813_191602.jpg
IMG_20180813_190135.jpg

Załączniki

• IMG_20180813_191555.jpg
    IMG_20180813_191555.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 346
  • IMG_20180813_190141.jpg
    IMG_20180813_190141.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 330
  • IMG_20180813_191602.jpg
    IMG_20180813_191602.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 332
  • IMG_20180813_190135.jpg
    IMG_20180813_190135.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 327
Broń Boże nie chodziło mi że źle że udostępniasz jedynie wk..wiają mnie znudzone mamy kręcące filmiki o oczywistych oczywistościach. Ja po powrocie z Bartkiem ze szpitala miałam noworodka na cycu i 2.5 latka który nie spał beze mnie... więc wyobraź sobie pierwsze nocne karmienie w domu ;)

Szczerze to ja się boję o mojego 7 latka i dlatego to obejrzalam;) A nie czytam i nie oglądam już większości blogów bo już po tylu latach mnie to nudzi.. jak i Ciebie.. Ale do Magdy mam naprawdę sentyment.. bardzo mi pomogła z kp przy Dawidzie i raczej ma fajne rady..

Jejuu ... Ale jestem okropna dzisiaj. Tylko płakać mi się chce i nic mi nie pasuje :crazy: masakra jakaś.

Ja się decyduje na lewatywe, aż się boję co mogłoby się wydarzyć przy moich problemach z wyproznianiem ...

A na otarcie łez i poprawę nastroju ostatnie elementy wyprawki :biggrin2:

Aaaa widziałam wczoraj na fb i nawet myślałam czyje takie ładne :)
To we trzy mamy wyprawkę od upartamarta :)

Broń Boże nie chodziło mi że źle że udostępniasz jedynie wk..wiają mnie znudzone mamy kręcące filmiki o oczywistych oczywistościach. Ja po powrocie z Bartkiem ze szpitala miałam noworodka na cycu i 2.5 latka który nie spał beze mnie... więc wyobraź sobie pierwsze nocne karmienie w domu ;)

Ale jak najbardziej rozumiem twoje znudzenie j pytanie;) spoko..
Wiesz że ja Cię uwielbiam i twoje teksty więc się nie obrażam absolutnie.. ;);)

reklama
Do góry