Fotelik w aucie wózek na korytarzu przy drzwiach do mieszkaniaDziewczyny z małymi mieszkaniami (kawalerka, 2 pokoje), gdzie będziecie trzymać wózki i foteliki?
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fotelik w aucie wózek na korytarzu przy drzwiach do mieszkaniaDziewczyny z małymi mieszkaniami (kawalerka, 2 pokoje), gdzie będziecie trzymać wózki i foteliki?
Dziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązaniaStrasznie Ci współczuje. Mam nadzieje ze te pare dni i urodzisz i będziesz mogła ogarnac te nerki ... jest Ci ciężko napewno ...
Jezu.. masakra... a ja narzekam że mi źle... trzymaj się dzielnieDziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania
Kurcze a masz jakieś dzieci już w domu? Ale lekarz się zlituje i rozważenia ciaze ciut wcześniej? Trzymaj sięDziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania
Fotelik w domu. Stelaż od wózka trzymałam na dole na klatce a gondole przynosiłam (zimą) do mieszkania bo u nas na klatce jest zimno na dole. Teraz chyba też tak będę robić.Dziewczyny z małymi mieszkaniami (kawalerka, 2 pokoje), gdzie będziecie trzymać wózki i foteliki?