reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Strasznie Ci współczuje. Mam nadzieje ze te pare dni i urodzisz i będziesz mogła ogarnac te nerki ... jest Ci ciężko napewno ...
Dziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania

Dziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania
Jezu.. masakra... a ja narzekam że mi źle... trzymaj się dzielnie

Kurcze a masz jakieś dzieci już w domu? Ale lekarz się zlituje i rozważenia ciaze ciut wcześniej? Trzymaj się

reklama
Do góry