reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Anika1203 przytyłam już 14kg.
Bajdelka ja jestem z okolic Częstochowy. Gorąc u nas nieziemski . Już jest 30stopni ale jakby się zaczęło trochę chmurzyć . Zazdroszczę tych deszczów i tych 23 stopni.
StarAnia podziwiam. Teraz jest mało ludzi którzy myślą o innych.
Dziewczyny które się przeprowadzaja- współczuję. Nie wiem jak Wy to ogarnelyscie bo ledwo że już niewygodnie z tymi naszymi brzucholami to jeszcze te afrykańskie upały. Współczuję ale i trochę zazdroszczę tego uczucia.
To u Was do 15 będą upały... ;)

reklama
Hello :)

A ja się obudziłam o 10 :) mój dziś stwierdził, że idzie na 8 wiec jak się obudziłam na siku patrzę ze 7 a on śpi to lekko spanikowałam a on ze musi sobie odpocząć :p

Teraz nie chce wstawać bo trzeba dalej się rozpakowywać, i jeszcze z psem wyjść. Na szczęście wychowałam go na lenia tak jak sama jestem i on jeszcze śpi :p - mam nadzieje, że z dzieckiem też mi się uda :)

@seremida u mnie pierwsza ciąża pośladki - od połówkowego na każdym USG to samo.
Teraz Młoda główkowa też od połówkowego ciągle tak samo.
Nie trafisz za tymi dzieciakami :p

Życze Ci żeby jeszcze Maleństwo fikneło główką w dół :) a jeśli nie to też sie nie martw. Widocznie tak miało być i ma swoje powody żeby siedzieć na pupie ;)

Tez czekam na wizyte wlasnie, pobieramy dzis gbsa ;) a juz tak czesto mam te wizyty, ze przestaly mnie ekscytowac [emoji14] moze gdybym za kazdym razem miala 3d to byloby inaczej [emoji5]
Ja mam za każdym razem 3D i tak nic nie widać. Mała od kilku miesięcy pozasłaniana nogami i rękami, więc ostatnio tylko nos widziałam [emoji23]

reklama
Do góry