KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Ładne dziewczyny zawsze się kojarzy
Tez o tym pomyślałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładne dziewczyny zawsze się kojarzy
To ja bym to skonsultowała jeszcze z innym lekarzem. Mam wrażenie, że nasi ginekolodzy uwielbiają nas straszyć, a potem wielkie zdziwienie, że ciąża przenoszona i sztuczne wywoływanie porodu w panice. Nie rozumiem też co ma masaż krocza do szyjki macicy@RooibosGirl - przy mojej szyjce mogę sobie poród przedwczesny wywołać
@KINDERBUENOO88 urodziny ma 13 września, a robimy jej w weekend poprzedzający
@StarAnia - w dwóch ciążach miałam ten sam problem i rodziłam ostatecznie 40+ ileś tam dni. Tylko, że do 36 tygodnia czy jakoś tak z pessarem leżałam, a teraz pessara nie mam, a na założenie jest za późno.
Jejku, naprawdę dużo piszecie
To dokladnie to co ja czuje i co sama z siebie powiedziala polozna: ze dobrze jest sie wyrwac z domu, nawet jak ciaza jest zagrozona, zmienic otoczenie. Ja bardzo odczuwam brak wyjazdow i ciagle "zamkniecie" w domu.I na dodatek możesz spędzić trochę czasu z mężem same plusy
A to prawda, w domu nigdy się nie odpocznie bo zawsze jest coś do zrobienia . My w zeszłym roku nie byliśmy na urlopie bo S. zmienił pracę i nie miał dni i 2 tyg byłam w domu . To wróciłam do pracy bardziej zmęczona niż przed urlopem
Wszystkiego dobrego dla Was! Trzymajcie się dzielnie!Dziecko ma 39cm,waga 1440 po dwoch dobacz 1325, ma hipotrofie chudzinka i spodziectwo do operacji. Lezy na oddziale noworodkowym, szybko nie wyjdziePrzewaznie je mleczko, wiec cos zaczyna tyć-ma juz 1340g. Nie bede juz pisac także życzę wszystkim powodzenia, trzymajcie sie.
I na dodatek możesz spędzić trochę czasu z mężem same plusy
A to prawda, w domu nigdy się nie odpocznie bo zawsze jest coś do zrobienia . My w zeszłym roku nie byliśmy na urlopie bo S. zmienił pracę i nie miał dni i 2 tyg byłam w domu . To wróciłam do pracy bardziej zmęczona niż przed urlopem
Ja z tych leniwych... Tylko pralkaJa wyciagnelam dziaiaj ostatnie rzeczy Malego do prania i chyba przegielam z iloscia, moj minimalizm najwyrazniej zaspal...
Czy wszystko pralyscie w pralce czy niektore rzeczy tez recznie? Troche boje sie zniszczyc tak na samym poczatku.
Ja w domu srednio odpoczywam. Zdecydowanie wole wyjazdy. I chociaz lubie jezdzic po Polsce to dopiero za granica czulam, ze sie oderwalam od codziennosci. Ja jednak mam dusze włóczykija i lubie podrozowac. W takie lato jak w tym roku nie spedzilabym w Warszawie pewnie ani jednego weekendu. Dlatego tak mi niekomfortowo teraz.Ja to nie mam z tym problemu. Potrafię e domu odpoczywać bo i nie szukam sobie zajęć, coś na zasadzie ---- ooo kurz leży to może i ja poleżę
A tak bardziej serio, to porządek nawet mam ale tak bez latania codziennie ze ścierka a raczej porządnie to tylko raz w tyg. A ze nie gotuje bo nie lubię to mam bardzo dużo czasu