reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przyszła mi w końcu paczka z Gemini . Nie wiedziałam że tak się można cieszyć na apteczne rzeczy hehe.
Torba więc już na 100% spakowana więc nie bd jej co chwilę przegrzebywac. :laugh2:

A propos polecam po porodzie każdej mamie odżywkę keratynowa w kapsułkach GAL . Rewelacyjna. Działa cuda. Szczególnie na te osłabione włosy.:happy2: Koszt też niski chyba 8 zł.

reklama
Nie dość ze taka licha chodzisz to jeszcze sprzątanie i remonty. No trzeba to trzeba. Ale uważaj na siebie i nie szalej. Wiem ze ambitna jesteś ale wszystko w ramach rozsądku :)
Jak się rozchodze to jest ok. Może trudno uwierzyć , ale mniej bolesne jest chodzenie niż leżenie :) ale dziękuję :)

Ja od rana na szmacie jeżdżę.
Trochę łazienkę ogarniam, trochę resztę mieszkania i tak mi.zejdzie do wieczora pewnie już.
Pościągałam chłopcom pościel, nam jeszcze muszę i do prania.
Ze trzy albo cztery sorty jak nic będą dziś.
Upał, wiatrak chodzi i okna pootwoerane żeby przeciąg był, 34° w cieniu
A.roboty tyle dzisiaj że nie wiem w co ręce włożyć.
No ale samo sie nie zrobi niestety.

Hej, witam się z rana :)
Nie sposób was nadrobić niestety.
Wczoraj byliśmy na koncercie lato na maxxxa, ale takie flaki z olejem, że wróciliśmy szybko.
Ten gorąc mnie wykańcza.

Na dzisiaj plan - ogarnąć podłogi, bo syf jakiś sie zrobił. Wstawić pranie i się lenić. Dzisiaj nigdzie nie wychodzę. Może obiad zamówię do domu, bo P zje w pracy.

Hej, witam się z rana :)
Nie sposób was nadrobić niestety.
Wczoraj byliśmy na koncercie lato na maxxxa, ale takie flaki z olejem, że wróciliśmy szybko.
Ten gorąc mnie wykańcza.

Na dzisiaj plan - ogarnąć podłogi, bo syf jakiś sie zrobił. Wstawić pranie i się lenić. Dzisiaj nigdzie nie wychodzę. Może obiad zamówię do domu, bo P zje w pracy.

Ja mam łazanki z wczoraj , a dziecko ma robić naleśniki czy coś to z owocami wciągnę to:)

Hej dziewczyny dzisiaj byłam na ostatnim usg 4d przed porodem
Moja.Natalia waży 2080g w skończonym 34tygodniu szacowana waga przy porodzie to koło 3100g. [emoji307]
To ostatnie zdjęcia przed porodem następne będzie już jak będzie na świecie [emoji39]
IMG_20180728_1_10.jpg
IMG_20180728_1_21.jpg

Załączniki

• IMG_20180728_1_10.jpg
    IMG_20180728_1_10.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 333
  • IMG_20180728_1_21.jpg
    IMG_20180728_1_21.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 322
Ja dziś wybrałam się na zakupy spożywcze. Siostra mi pomogła zapakować wszystko i wnieść do domu :)

U mnie tak strasznie gorąco i duszno...

Właśnie zrobiłam sobie letni prysznic... Już drugi dzisiaj i chyba nie ostatni.

reklama
Do góry