reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Od 5 m-ca nie mogę podnieść wyników krwi mimo brania żelaza. Ale wcześniej nic mi nie było. Ciśnienie max 120/80. Mam nadzieję że i mnie spotka syndrom wicia gniazda i dostanę energii.

A B6 i B12 przyjmujesz? Ja mam wieczna anemię z niedoboru witamin z grupy B i muszę suplementowac cały czas. Mam wrażenie, że lekarze zapominają, że niedobór żelaza jest jedną z przyczyn, a nie jedyną przyczyną anemii :)

reklama
A kto oglądał wczoraj księżyc? Ja niestety od południowego zachodu mam okna to mogłam pomarzyc;) raz tylko wyszłam do okna do klatki schodowej i tam chwilę oblukałam, ale nie był czerwony jeszcze
My mieliśmy wczoraj wieczorem coś do załatwienia i odjechalismy trochę od domu. Nawet nie było wiadomo w którą stronę mamy patrzeć żeby znaleźć ten księżyc :D ostatecznie dojechaliśmy nad jezioro Żarnowieckie... I wszystko byłoby super gdyby nie lasek który akurat zasłaniał księżyc. Potem na chwilę zobaczyliśmy jakaś zachmurzona czerwoną kulkę. Kolega dzwonił żebyśmy podjechali do niego do Rewy bo fajnie widać, ale ja już za często ziewałam i marzyłam tylko o pójściu spać.
A nad jeziorem było cudnie
IMG_20180727_213731243-01.jpeg

Załączniki

• IMG_20180727_213731243-01.jpeg
    IMG_20180727_213731243-01.jpeg
    61,7 KB · Wyświetleń: 276
Taniec deszczu chyba... bo mnie krew i pot zalewa. A serio to ja od pewnego czasu nie planuję jeśli nie muszę czegoś zrobić. Za to w PN MUSZĘ 1. krew i mocz żeby na wtorek gin miał wyniki. 2. podjechać do szkoły B. z kartką od nowej szkoły przy okazji odebrać to co miałam na zakonczenie roku odebrać 3. jechać do rejonowej i zgłosić zmianę szkoły i k...a w koncu z tym dowodem osobistym ogarnąć

No to dużo tego masz ...

Bo miałam w PT te badania robić no ale po tych jazdach z sercem to wiesz..
Poza tym jestem teraz uzależniona od samochodu...

Dziś tylko do osiedlowego skocze po chleb i mleko i koniec ambitnych planów

Ja bez auta jak bez ręki normalnie. Ale to przyzwyczajenie. Choć sobie nie wyobrażam jak mam wszędzie dość daleko teraz piechota czy na busa liczyć ... nawet do sklepu niecały km nie idę. Także rozumie ze musisz korzystać kiedy chłop da radę podwieźć.

A kto oglądał wczoraj księżyc? Ja niestety od południowego zachodu mam okna to mogłam pomarzyc;) raz tylko wyszłam do okna do klatki schodowej i tam chwilę oblukałam, ale nie był czerwony jeszcze
Ja oglądalam że swoim na taki lotnisku u nas w mieście. Dużo osób się zjechało. Grupowy romantyczny seans. Kolejna taka sytuacja nastąpi w 2023 to jest niesamowite.

Wczoraj byłam na usg . Jestem w 33 tygodniu wszystko jest ok. Dzidzia waży 2300 i lekarz powiedział że dużo i że jak donoszę do końca to na pewno 4 kg przekroczy ehh i nie wiem czy to przez cukrzycę?

Przypominam tabelkę. Dużo ale w normie i to nawet nie największej. Chyba, że podajesz tyg rozpoczęte a nie skończone

IMG_2651.JPG

Załączniki

• IMG_2651.JPG
    IMG_2651.JPG
    101,2 KB · Wyświetleń: 265
reklama
My mieliśmy wczoraj wieczorem coś do załatwienia i odjechalismy trochę od domu. Nawet nie było wiadomo w którą stronę mamy patrzeć żeby znaleźć ten księżyc :D ostatecznie dojechaliśmy nad jezioro Żarnowieckie... I wszystko byłoby super gdyby nie lasek który akurat zasłaniał księżyc. Potem na chwilę zobaczyliśmy jakaś zachmurzona czerwoną kulkę. Kolega dzwonił żebyśmy podjechali do niego do Rewy bo fajnie widać, ale ja już za często ziewałam i marzyłam tylko o pójściu spać.
A nad jeziorem było cudnie
Zobacz załącznik 882334

Cudowny widok [emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry