Ej... zepsułaś mu wieczór on już kumpli sprosił... tancerki go go a ty taki psikusKasiaczek zaskoczył chłopa i kazał niby się odwiedzić a czekał na torbach. Steryd poszedł nic mi nie było po Nim. Teraz ktg super. Magnezu nie dadzą bo i tak bym se nie dała wrabac wenflonu od nowa. Leżeć i patrzeć w ścianę to mi się nie chciało. Ordynator powiedział ze nie ma przeciwwskazań medycznych.
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Na razie spoko. Pogoniłam bo angine ma i mi prądkuje...
Uuuu moja młoda ma ta wysypkę. Wczoraj pediatra się nie wyznała dała maść na opryszczkę i smarować. I jest bez zmian wiec jutro kontrola u nas
kasiaczek89pl
Dziękuję za wszystkie słowa i wsparcie:* jesteście wielkie w cudzyslowie.
Kasiaczek89pl nie nic mnie nie boli, tylko miałam po prostu taka godzinę że co chwila mi się spinal na twardo brzuch ale jest ok a Ty kiedy wychodzisz do domu?
GoJ Ty to też się masz z tym swoim starym
Ja właśnie dotarłam na chatę. Dobrze ze Ci przeszło
D
Deleted member 178444
Gość
O i super młode zabezpieczone sterydem, to co masz gnić w szpitaluKasiaczek zaskoczył chłopa i kazał niby się odwiedzić a czekał na torbach. Steryd poszedł nic mi nie było po Nim. Teraz ktg super. Magnezu nie dadzą bo i tak bym se nie dała wrabac wenflonu od nowa. Leżeć i patrzeć w ścianę to mi się nie chciało. Ordynator powiedział ze nie ma przeciwwskazań medycznych.
Bez cudzysłowiu też, przynajmniej ja [emoji14] zmierzyłam się dziś w talii - 116 cm masakra ;pDziękuję za wszystkie słowa i wsparcie:* jesteście wielkie w cudzyslowie.
Kasiaczek89pl nie nic mnie nie boli, tylko miałam po prostu taka godzinę że co chwila mi się spinal na twardo brzuch ale jest ok a Ty kiedy wychodzisz do domu?
GoJ Ty to też się masz z tym swoim starym
W pokoju dzieci jak zawsze... byle generalnie z daleka się trzymał bo tylko mi kuźwa anginy by brakowało.Gdzie będzie spał?
Kasia ja to podziwiam, ja jestem taka że mimo wszystko pewnie wolałabym w szpitalu. Ale jak wszystko ok to można w domu spokojnie
A powiedzcie mi jak są skurcze porodowe to boli tak że się płakać chce czy jest tylko tak dziwnie bo ja się boję że będę zgrywac twardziela i nie pojadę wtedy kiedy trzeba
Co do skurczy... uwierz mi przy tych co 2.5 minuty największy twardziel daje za wygraną... bo to już zaczyna się chęć parcia, mózg skupia się tylko na tym... itp.
Przepraszam w CZYM się mierzyłaś?O i super młode zabezpieczone sterydem, to co masz gnić w szpitalu
Bez cudzysłowiu też, przynajmniej ja [emoji14] zmierzyłam się dziś w talii - 116 cm masakra ;p
D
Deleted member 178444
Gość
Kobieto powiem Ci tak - nie wiedziałam, że taki ból istnieje, dopuki go nie poczułam. Prosiłam, żeby mnie zabili.Gdzie będzie spał?
Kasia ja to podziwiam, ja jestem taka że mimo wszystko pewnie wolałabym w szpitalu. Ale jak wszystko ok to można w domu spokojnie
A powiedzcie mi jak są skurcze porodowe to boli tak że się płakać chce czy jest tylko tak dziwnie bo ja się boję że będę zgrywac twardziela i nie pojadę wtedy kiedy trzeba
Ale ty miałaś Oxy nie???
Kobieto powiem Ci tak - nie wiedziałam, że taki ból istnieje, dopuki go nie poczułam. Prosiłam, żeby mnie zabili.
D
Deleted member 178444
Gość
TaaaakAle ty miałaś Oxy nie???
reklama
majapszczolka242
A rodził ktoś z i bez oxy?? To rzeczywiście taka różnica?