reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny tak świetnie pomagacie Agacie ze ja już nie dorzucam swoich pięciu groszy. Wszystkie co do jednej macie racje. Agata Tobie zycze sił i cierpliwości niezależnie jak się potoczy Twoja droga. I nie denerwuj się tak dużo ... ja wiem ze to ciężkie ale pomysl o maluchu żeby mu nie zaszkodzić. Co do bólów - jeżeli czujesz ze musisz bo są silne czy martwią Cie to bierz kogokolwiek czy taksi czy dzwon po karetkę. Nie siedź z bólami w domu i jeszcze denerwując się.

reklama
Dziewczyny tak świetnie pomagacie Agacie ze ja już nie dorzucam swoich pięciu groszy. Wszystkie co do jednej macie racje. Agata Tobie zycze sił i cierpliwości niezależnie jak się potoczy Twoja droga. I nie denerwuj się tak dużo ... ja wiem ze to ciężkie ale pomysl o maluchu żeby mu nie zaszkodzić. Co do bólów - jeżeli czujesz ze musisz bo są silne czy martwią Cie to bierz kogokolwiek czy taksi czy dzwon po karetkę. Nie siedź z bólami w domu i jeszcze denerwując się.
A ty w domu czy ciągle szpital.

Wspolaczuje. Ja mam ogolnie fobie iglowa. Nienawidze klucia, klade sie do kazdego pobrania krwi. U dentysty male zmiany wole leczyc bez znieczulenia niz dac sie kluc. Od wenflonow dostaje stanu zapalnego zawsze po 1-2 dniach. Niewiele ich w zyciu mialam, ale zawsze taki sam final.

Ja nigdy nic tylko raz zrost w żyle i było mi słabo a tu wrabaly w moje cieniutkie żyły najgrubszy wenflon i stad ten cholerny ból. A pewnie przez to ze nie wyspana obolała to i zastrzyk bardziej bolał.

Tylko zrobiłam niepotrzebnie grobową atmosferę. Mam nadzieję że moja córeczka da mi dużo siły. Jest mi bardzo potrzebna, a jej szczęścia pragnę jak niczego innego na świecie. I stanę na głowie żeby była szczęśliwa.

Od tego jesteśmy. Żeby sobie pomagać. I nadal uważam ze nasza grupa jest wyjątkowa. Same mądre ciepłe kobiety. Chciałabym żeby nasza znajomość nie skończyła się po porodzie bo dajecie mi mega oparcie. Wiedzę , radę a i czasem rozrywkę :) Bardzo Was wszystkie lubię.

Od tego jesteśmy. Żeby sobie pomagać. I nadal uważam ze nasza grupa jest wyjątkowa. Same mądre ciepłe kobiety. Chciałabym żeby nasza znajomość nie skończyła się po porodzie bo dajecie mi mega oparcie. Wiedzę , radę a i czasem rozrywkę :) Bardzo Was wszystkie lubię.
Popieram. Dawno przed nikim tak się nie otworzyłam jak tu.

A ty w domu czy ciągle szpital.

Kasiaczek zaskoczył chłopa i kazał niby się odwiedzić a czekał na torbach. Steryd poszedł nic mi nie było po Nim. Teraz ktg super. Magnezu nie dadzą bo i tak bym se nie dała wrabac wenflonu od nowa. Leżeć i patrzeć w ścianę to mi się nie chciało. Ordynator powiedział ze nie ma przeciwwskazań medycznych.

Dziękuję za wszystkie słowa i wsparcie:* jesteście wielkie :) w cudzyslowie.

Kasiaczek89pl nie nic mnie nie boli, tylko miałam po prostu taka godzinę że co chwila mi się spinal na twardo brzuch ale jest ok :) a Ty kiedy wychodzisz do domu?

GoJ Ty to też się masz z tym swoim starym :)
Na razie spoko. Pogoniłam bo angine ma i mi prądkuje...

reklama
Do góry