18grudzien
Fanka BB :)
Masakra fu 5 latOoo
Ja mam znajomego który miał 5 lat i za matka ze stoleczkiem biegał zeby pocyckac [emoji38]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masakra fu 5 latOoo
Ja mam znajomego który miał 5 lat i za matka ze stoleczkiem biegał zeby pocyckac [emoji38]
Przeczytałam całe i zdecydowanie karmienie KP nie dla mnie, ale to moje zdanie tylko osobiście jak matka ma być wypoczeta a przy tym zorganizowana w domu bo przecież są inne dzieci ale też niemowlę uwielbiam wisieć na cycku cały dzień, i ciągle wyciągania piersi, położna maca cycki itp normalnie aż mnie obrzydzenie bierze bo to moje seksualne cysie a tu nagle pół szpitala będzie mi je z koszuli wyciągać i macac, naciskać wyciskac i leżysz jak ta kloda z tymi cycami wywalonymi sorki ale ja tak to odbieram poprostu to nie dla mnie, ale ogólnie ciekawie to napisałas
Hahahahaha.Mi też teściowa "kazała" to powiedziałam jej żeby swoje myła..
Masakra fu 5 lat
Pierworódki mają jednak duży komfort pod tym względem bo faktycznie mogą 24 h skupić się tylko na maleństwie ale mamy, ktore maja juz dzieci choćby nie wiem co nie są w stanie być tyljo dla noworodka. Owszem, mówią że z każdym kolejnym dzieckiem człowiek lepiej zorganizowany podobno...niedługo się przekonam, sama chciałabym KP ale jak sie nie uda to trudno, na szczęście są MM i nie trzeba zachodzić w głowę co podać maluszkowi.U nas dzisiaj na szkole rodzenia była pediatra i mówiła właśnie, że noworodka karmi się na żądanie. Co pół godziny, co godzinę tyle ile potrzebuje , przerwy nie mogą być dłuższe niż 3 godziny. Stwierdziła że na początku mama ma być dla dziecka 24h na dobę . Fajna babeczka była i same konkrety mówiła .
Absolutnie nie negujePierworódki mają jednak duży komfort pod tym względem bo faktycznie mogą 24 h skupić się tylko na maleństwie ale mamy, ktore maja juz dzieci choćby nie wiem co nie są w stanie być tyljo dla noworodka. Owszem, mówią że z każdym kolejnym dzieckiem człowiek lepiej zorganizowany podobno...niedługo się przekonam, sama chciałabym KP ale jak sie nie uda to trudno, na szczęście są MM i nie trzeba zachodzić w głowę co podać maluszkowi.