reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A co wy tak dzisiaj? Chyba u was pogoda? Co za nudy jak nigdy... AniaStar wszystko ok????
U mnie dzisiaj zabiegany dzień , najpierw prasowalam wszystkie rzeczy małego, w międzyczasie wpadła sąsiadka na kawkę, później obiad i na koniec jak miałam już poleżeć brat chory i do apteki jechałam do miasta po saszetki rozgrzewajace do picia i po coś na katar .

Weszłam do cukierni tylko po jagodziankę a tam takie pyszności , aż ciężko się oprzeć :) jem już drugą i mam nadzieję że pójdzie w cycki :D

Załączniki

• 20180630_163355.jpg
    20180630_163355.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 64
Ja to dziś ostatni dzień u rodziców. I tak sobie uświadomiłam, że następny raz przyjadę tutaj dopiero na Boże Narodzenie :( jak pracowałam to przyjeżdżałam bardzo rzadko, częściej rodzice do mnie. Ale od kiedy jestem na zwolnieniu a jestem w sumie od końca listopada ( bo wcześniej miałam inne) to jestem tu co miesiąc i tak już się przyzwyczaiłam, że znajomych, rodzine mam tak często.
Wprawdzie z rodzicami zobaczę się za 2 tyg bo razem jedziemy na wakacje a potem pod koniec sierpnia do Gdyni na 4 dni ale i tak mi smutno :(

A w ogóle leniwa sobota pogoda zimna niby nie pada ale zimno dzieci oczywiście tylko na dworze dojedli placki z wczoraj, rosół i jeszcze przed chwilą ziemniaki z gulaszem i surówka omg :errr:
Nie wiem czy lepiej ich ubierać czy żywic :p
Ja już leżę jak zwykle, wypralam pieluszki i czapeczki że skarpetkami w tyg planuje wyprać rozm 68 ;)
Ja mam też okropna zgage Renie to kupuje w największym opakowaniu
AniaStar wyslie ci link fotelika jaki chve sprzedać mi kuzynka męża za 200zl możesz się wypowiedzieć czy on się opłaca czy lepiej abym kupiła ten nowy co ostatnio wysyłam wam link maxi cosi 2018r coś tam, kuzynka mówi że bezwypadkowy ale ja byłabym trzecim właścicielem i się zastanawiam a muszę się streszczac bo w tyg będę zamawiać wózek
U Nas pada co chwilę chłopcy się nudzą...

reklama
Do góry