Preglife [emoji4]co to za aplikaja?
reklama
Ja tez bucikow nie kupuje, mam jedne ale to juz na wiekszego szkraba.
Mam tylko takie skarpetki i mysle, ze na poczatek styknie, w razie czego dokupie
Zobacz załącznik 872318
Ostatni tydzien jesli chodzi o spanie to mam jakis zjazd energetyczny, rano nie moge sie podniesc z lozka
Mam identyczne skarpetki z H&M [emoji7] ale tylko te 3 pary i nic więcej.
Takie skoki ciśnienia nie są dobre i dla ciebie i dziecka. Najlepiej skonsultować to z lekarzem.
Ja mam niedoczynność i Hashimoto i muszę mieć wolne hormony przy górnej granicy normy. Wtedy mi nie dokuczają żadne negatywne objawy, jestem pełna energii :)
18grudzien
Fanka BB :)
A co wy tak dzisiaj? Chyba u was pogoda? Co za nudy jak nigdy... AniaStar wszystko ok????
Adell1994
U mnie dzisiaj zabiegany dzień , najpierw prasowalam wszystkie rzeczy małego, w międzyczasie wpadła sąsiadka na kawkę, później obiad i na koniec jak miałam już poleżeć brat chory i do apteki jechałam do miasta po saszetki rozgrzewajace do picia i po coś na katar .A co wy tak dzisiaj? Chyba u was pogoda? Co za nudy jak nigdy... AniaStar wszystko ok????
KINDERBUENOO88
Ja to dziś ostatni dzień u rodziców. I tak sobie uświadomiłam, że następny raz przyjadę tutaj dopiero na Boże Narodzenie jak pracowałam to przyjeżdżałam bardzo rzadko, częściej rodzice do mnie. Ale od kiedy jestem na zwolnieniu a jestem w sumie od końca listopada ( bo wcześniej miałam inne) to jestem tu co miesiąc i tak już się przyzwyczaiłam, że znajomych, rodzine mam tak często.
Wprawdzie z rodzicami zobaczę się za 2 tyg bo razem jedziemy na wakacje a potem pod koniec sierpnia do Gdyni na 4 dni ale i tak mi smutno
Wprawdzie z rodzicami zobaczę się za 2 tyg bo razem jedziemy na wakacje a potem pod koniec sierpnia do Gdyni na 4 dni ale i tak mi smutno
To współczuję...Mnie dopadły dolegliwości znane Tobie. Odbijanie kwasem itd ...
Mnie brzuch ciągnie z lewej strony.
U Nas pada co chwilę chłopcy się nudzą...A w ogóle leniwa sobota pogoda zimna niby nie pada ale zimno dzieci oczywiście tylko na dworze dojedli placki z wczoraj, rosół i jeszcze przed chwilą ziemniaki z gulaszem i surówka omg
Nie wiem czy lepiej ich ubierać czy żywic
Ja już leżę jak zwykle, wypralam pieluszki i czapeczki że skarpetkami w tyg planuje wyprać rozm 68
Ja mam też okropna zgage Renie to kupuje w największym opakowaniu
AniaStar wyslie ci link fotelika jaki chve sprzedać mi kuzynka męża za 200zl możesz się wypowiedzieć czy on się opłaca czy lepiej abym kupiła ten nowy co ostatnio wysyłam wam link maxi cosi 2018r coś tam, kuzynka mówi że bezwypadkowy ale ja byłabym trzecim właścicielem i się zastanawiam a muszę się streszczac bo w tyg będę zamawiać wózek
reklama